facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Lotus

De Witte Lotus

Info

yoga voor kids
Bach Bloesems en creatief kindercoaching



"Ik ben Angelique, eigenaar van De Witte Lotus.In een vorig leven was ik kleuterjuf en zag ik het licht in de ogen van kinderen vaak dimmen naarmate ze ouder werden.Ik schoolde me bij tot kinderyogadocent en creatief kindertalentencoach en ondersteun kinderen via coaching, trajecten, workshops en kinderyoga.Het is mijn missie om kinderen terug te laten stralen vanuit hun uniek persoonlijkheid.Om ouders ,die hier klaar voor zijn, vanuit deze visie te ondersteunen bij het ouderschap.De kring rond een kind is immers dé belangrijkste schakel om kinderen te ondersteunen en te helpen groeien en bloeien tot fijne volwassenen die goed in hun vel zitten en in deze maatschappij ook tegen een stootje kunnen en veerkrachtig zijn."
Adres: Lochristi
Telefoonnummer: +496032997
Stad: Lochristi


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 18:00
Dinsdag: 16:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maya Yoga Maya Yoga 3 km Zeer goede kine. Geen pijn meer in lage rug en geen uitstraling naar/in been. Ok, je ...
Recensies
Zowel ouder-kind yoga als de crea gevoel kids gevolgd. Heel leuke yogalessen in een gezellige yurt. De crea gevoel kids workshops vond onze dochter heel fijn. Samenwerken, samen denken, stil staan bij elk gevoel en wat dat met zichzelf en andere doet, creativiteit, alles zat erin vervat. Aan de hand van kaartjes, knutselwerkjes nemen ze de ervaring mee naar huis. Als ouder wordt je mee betrokken in het verhaal en krijg je veel tips en handvaten. Heel blij om bij de Witte Lotus terecht gekomen te zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid