facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wit Martine

"Baby’s en kinderen van 0 tot en met 14 jaar kunnen bij mij terecht. Als algemeen fulltime werkende kinderarts bekijk ik het kind in zijn totaliteit en behandel ik de meest frequent voorkomende aandoeningen rond voeding, stoelgang, groei, luchtwegen … Ook gezonde kinderen volg ik op qua voeding, vaccinaties en psychomotore ontwikkeling. Ik werk nauw samen met mijn collega's kinderartsen met een subdiscipline en overleg, indien nodig met een universitair centrum."
Adres: Zandrede 2 , Heusden 9070, BE
Telefoonnummer: 09 210 50 10
Stad: Heusden
Route: Zandrede 2
Postcode: 9070



op zoek naar gerelateerd: Kinderarts Sint-Lucas, sint-lucas gent afspraak maken, Afspraak kinderarts, Kinderneuroloog Sint-Lucas, AZ kinderarts, Kinderartsen, Artsen Sint-Lucas Gent, Afspraak kinderarts Sint-Lucas Brugge
Recensies
Arts is ongelooflijk moeilijk bereikbaar, ik heb gedurende een week elke dag moeten bellen om ze uiteindelijk te kunnen spreken, ondanks dat ze normaal toch ging bereikbaar zijn. Eens aan de telefoon geeft ze slecht tot geen advies, gewoon voor de zoveelste maal doorverwezen zonder uitleg over de aandoening van ons kleintje. Nu probeer ik ze terug te bereiken maar opnieuw al enkele dagen gewoon een beltoon die oneindig doorgaat, pffff!!!
Ik moest naar Dr. De Wit, niet uit vrije wil, maar zeker uit vrije wil, ik zal niet teruggaan. Ik was met mijn baby van 6 maanden en voelde me meer in de supermarkt dan door de dokter, voelde me totaal genegeerd, gevraagd om de luier mee naar huis te nemen mijn baby had diarree, dus ik moest het natuurlijk verschonen, kreeg een recept voor medicijnen die we al hadden, ik werd gevraagd om 55 euro en ciao te betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid