facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wingerd

Adres: Grote Baan 68 , Hulshout 2235, BE
Telefoonnummer: 015 22 28 59
Stad: Hulshout
Route: Grote Baan 68
Postcode: 2235



op zoek naar gerelateerd: de wingerd nieuwerkerk aan den ijssel, de wingerd roosendaal, de wingerd nijmegen, de wingerd groningen, de wingerd nunspeet, basisschool de wingerd, de wingerd ridderkerk, de wingerd zwaag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ter Hulst Ter Hulst 558 meter Wow momentje beleeft, zeer lekker, top onthaald en bediend, prijs zeker nog ok voor e...
Recensies
Vroeger vaak gaan eten, steeds in orde. Gisteren gaan eten, zeer slecht. Zeer lang moeten wachten op een eerste drankje, zeer onvriendelijke bediening, eten koud. Wij waren precies ongewenst, terwijl wij met een tafel van 10 personen waren en er vrijwel geen andere mensen aanwezig waren. Hoop dat ze de kwaliteit en vriendelijkheid van weleer terugvinden.
Gezellig restaurant met prima kwaliteit/ prijs verhouding. Wel mag de kaart vernieuwd worden, de borden wat mooier geserveerd met verse garnituren .Wel een pluim voor de sugestiewijnen!!
Gezellig restaurant, goede keuzemenu. En wat ik daar steeds tof vind is de rustige bediening, nooit geen bedieningsrush, alles op zijn tijd en ieder op zijn beurt ! Leuk achterterras met zon en schaduwplaatsen !
Aangenaam familierestaurant met degelijke gerechten voor een correcte prijs.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Wingerd met het openbaar vervoer


Hulshout Brouwerijstraat 80 meter
220
510
515
Hulshout Brouwerijstraat 80 meter
944
946
Hulshout Brouwerijstraat 120 meter
220
510
515
Hulshout Brouwerijstraat 120 meter
944
946
Hulshout Brouwerijstraat 120 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid