facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wilg

De Wilg
Adres: Langedonckstraat 25 , Boortmeerbeek 3190, BE
Telefoonnummer: 016 65 57 12
Stad: Boortmeerbeek
Route: Langedonckstraat 25
Postcode: 3190



op zoek naar gerelateerd: de wilg utrecht, de wilg lint, de wilg restaurant, de wilg menu, de wilg bussen, de wilg vacatures, vrijwilligerswerk de wilg utrecht, de wilg hamont
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joyce Joyce 1 km Perfect zoals altijd
De Warande De Warande 2 km Spaghetti bolo dik in orde, goede kruidige en spicy touch!! genoeg vlees aanwezig en ...
The Race The Race 2 km Leuk terras en vriendelijke service.Service: 4/5
Recensies
Bediening was beleefd en vriendelijk, eten was lekker, schitterend kader, wat een rust!Eten: 5/5
Hele mooie setting: rustig, veel speelruimte, voldoende ruime tafels. Eten was lekker, vriendelijke bediening, wel wat prijzig. Helaas beetje vergane glorie. Speeltuig is afgeleefd en aan vervanging toe, alsook mag het onkruid wel gewied worden. Parking idem: onverzorgd. Interieur van het restaurant is oubollig. Toch wel wat bijzonderheden: geen mogelijkheid om enkel iets te drinken na een fietstocht, geen mogelijkheid om met kredietkaart te betalen, scampi's en vanille ijs toch wel een basic waren op, vlees mag niet gekruid worden terwijl het op de steengrill ligt,...
Heel vriendelijk personeel en lekker eten en verzorgdEten: 5/5
Aangename eetgelegenheid waar men verschillende soorten schotels kan verkrijgen. Keuze van de kaart, Steengrill op bestelling, Fondue, Suggesties. Starten met aperitief tot aan het dessert. Wanneer het niet regent en niet te koud is kan men volop genieten op het overdekt terras. En genieten van de natuur. Her verdient een pluim.
Feest oma 85 jaar.Heel lekker gegeten .Super bediening. Niks was te veel.Heel vriendelijke mevrouw Ingrid !en diegene dat ons bediende kom je zelde tegen zo een vriendelijke jong volwassen en .Nogmaals dank jullie wel
Heel lekker gegeten met een ongelooflijke rustgevende ligging. Als dessert een dame blanche, zelf gedraaid ijs met een heerlijke smaak. Ook de kinderen kunnen hier ongestoord spelen in het speeltuintje en de dieren bewonderen. Wij komen zeker nog terug.
Mooi en rustige omgeving met prachtig terras. In de zomer kan je buiten bbq´en en in de winter word je verwend met steengrill of fondue. Maar ook de Vlaamse klassiekers staan hier op de kaart. Alles is vers bereid en heel lekker.
Vriendelijk onthaal, mooie locatie, gezellig terras. Vlotte en erg vriendelijke bediening. Lekker eten wij namen steengrill incl. uitgebreide smakelijke saladebar Lekkere witte huiswijn wij namen Chardonnay Hapje bij het aperetief. Kortom, wij hadden een erg gezellige avond op een toplocatie met lekker eten en vlotte bediening. Ik begrijp daarom sommige reviews echt niet en ben blij dat ik mij daar niet door heb laten leiden. Bovendien is het ook wat betreft prijs/kwaliteit echt top! Wij gaan zeker terug!!
Heerlijk vertoeven Alles in orde,goede organisatie en vooral lekker en goed concept: steengrill. Leuk voor groot en klein. Prachtige locatie!
Na lang niet meer te zijn geweest toch nog eens gaan eten. Slecht idee blijkbaar. Ondanks er weinig veel volk zat lang moeten wachten voor we aperitief konden bestellen. Steak met kruidenboter was goed maar de prutsen sla en 1/6 tomaat die erbij lagen vond ik belachelijk!! Zelf in de quick krijg je meer sla tussen je hamburger. Crème brulee was volledig aangebrande bovenop en echt niet lekker. Aanbod van de gewone kaart is dan ook lachwekkend. Dit was zeker een teleurstelling gezien het vroeger echt goed was! Pluspunt, het mooie terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid