facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wilde

De Wilde

Info

Voedingszaak met uitgebreid aanbod van ambachtelijk bereide gerechten, vlees van speciale runderrassen, huisgemaakt beleg en rauwmelkse kazen.



"Voedingszaak met uitgebreid aanbod van ambachtelijk bereide gerechten, vlees van speciale runderrassen, huisgemaakt beleg en rauwmelkse kazen."
Adres: Pontstraat 36, 9831 Deurle
Telefoonnummer: 092457839
Stad: Deurle
Route: Pontstraat 36
Postcode: 9831



op zoek naar gerelateerd: Traiteur-slagerij, Traiteur Sint-Martens-Latem, Slagerij Roland, Traiteur Sint-Denijs-Westrem, Wild Traiteur, De Wilde Facebook
Recensies
Mooie slagerij, wel héél jammer dat m'n verplicht is een volledige braadkip van aan 't spit te kopen. Ik wou 1/2 kip maar blijkbaar kon dit niet .
Steeds vriendelijk geholpen ondanks mijn vele vragen over allergenen. Dit is de enige slager waar ik zoveel mag eten: marinades zijn allergenenvrij en het vlees is puur! Wij komen hier graag terug!
Eerlijke vleesproducten en bereidingen van uitzonderlijke kwaliteit aan iets hogere maar nog steeds betaalbare prijzen. Ruim aanbod charcuterie. Zeer vriendelijke bediening.
Zeer verzorgd assortiment. En uitermate aimabele bediening.
Das hier ongelofelijk he, zo'n top producten en fantastische bediening, ge kunt niet beter zijn
Onberispelijke kwaliteit en altijd vriendelijke bediening. Grote aanrader!
Prima bio slagerij
Super de moeite waard om te bezoeken zeer goede baan chauffeur Daniel HAVIAN
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid