facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wiek

Info

Welkom op de officiële pagina van Gemeenschapscentrum De Wiek!

Geschiedenis

Op deze pagina blijf je op de hoogte van de laatste wijzigingen van het programma, voorstellingen die bijna uitverkocht zijn en nog veel meer. Vragen, suggesties en opmerkingen zijn welkom op ons prikbord of via een privébericht. Volgende berichten en reacties laten we niet toe en zullen we dan ook verwijderen: beledigende, discriminerende of racistische berichten, politieke boodschappen en commerciële reclame.

Adres: Dendermondebaan 8, 9240 Zele
Telefoonnummer: 052459824
Stad: Zele
Route: Dendermondebaan 8
Postcode: 9240


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Kamal kharmach zele, Cultureel centrum Lokeren, Cc Lokeren programma, Zele Zomert, CC Berlare, Wapenstilstand Zele, Veegplan Zele, Kantmarkt Zele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rhetorika Zele Rhetorika Zele 269 meter Toneelgezelschap Verankerd in het culturele leven van Zele Sinds 1840
Recensies
Mooie overzichtelijk zaal, ruime vestiaire niet genummerd Ondanks de grote foyer blijft het zoeken naar een zitplaats voor en na het optreden ,zeker wanneer de voorstelling is volgeboekt.
De voorstelling was top, de treden zijn kort op elkaar en het gaat hier toch behoorlijk stijl naar omhoog. De tussenruimte is ook wel smal.
Altijd vriendelijke bediening in een mooi decor.prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar is het waard
Een aangename, mooie zaal met vlotte bediening tijdens de pauze
Mooie ruime zaal, wel weinig parkeergelegenheid als er een opvoering is
Mooie infrastructuur. Goede techniesche ploeg.
Zeer mooie zaal. Akoestisch prima.
Comedy was leuk met Piv Huvluf . Alleen de cafetaria was zéér moeilik om door te komen met rolstoel !!! Kon bijna niet aan mindervalide toilet geraken !!!! Er zou toch minstens een doorgang MOETEN vrij blijven.
Prachtige zaal met een goeie akoestiek.
Ondermaats... Helaas geen pannenkoeken tijdens pauzes van voorstelling. Chocochino gevraagd, kreeg chocomelk en bij mijn cola kreeg ik eerst geen glas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid