facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wiebelbeentjes

De Wiebelbeentjes

Info

Stimuleren van denken, voelen en bewegen door middel van motorische activiteiten voor 3 t.e.m. 7 jarigen. Lessenreeksen, kampen en workshops.

Geschiedenis

WIE BEN IK?
Ik ben Marijke Wicke, werkzaam als kinesitherapeut en psychomotorisch therapeut en heb veel ervaring met het werken met kinderen. Ik ben steeds gepassioneerd geweest door dans en heb een opleiding van dansdocent genoten bij vzw Danskant, een vereniging die dans, muziek en beweging als educatieve en actieve cultuurbeleving wil verspreiden.



"De Wiebelbeentjes is een instelling die zich heeft gespecialiseerd in oefeningen voor het stimuleren van denken, voelen en bewegen voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar oud. Dit gebeurt door het aanbieden van motorische activiteiten. U kunt er terecht voor individuele relaxatietherapie voor kinderen en volwassenen, yoga- en sportkampen en voorbereidende oefeningen voor schrijven. Ook wordt gewerkt aan faalangst en is er Shiatsu lichaamstherapie of massage. Jonge kinderen bewegen vaak te weinig door het grote aanbod van programma’s op TV, Ipad en andere elektronische apparaten. Ze spelen minder vaak op straat met vriendjes omdat het te gevaarlijk wordt gevonden."
Adres: Aalst
Telefoonnummer: 0485577505
Stad: Aalst



op zoek naar gerelateerd: Sportclubs Aalst, Bewegen met peuters, Sport voor peuters, Aalst Sport, Sportclub 4 jaar, Sportlessen Aalst, Sportkampen Aalst, Peuterturnen Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Show Off Dance Complex Show Off Dance Complex 739 meter Ik vond het daar echt leuk ik wil me daar inschrijven en ik ga dat ook doen.
k-dance zone k-dance zone 1 km Veel plezier voor de kids. En heel vriendelijke mensen. Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid