facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wereld is Klein

De Wereld is Klein

Info

De wereld is klein biedt je een uniek concept, waarin je proeft van alle smaken die de wereldkeuken te bieden heeft met voordelige All-In formules.

Geschiedenis

De wereld is klein, de gezelligeheid is groot!

De wereld is klein biedt je een uniek concept, waarin je op één avond proeft van alle smaken die de wereldkeuken te bieden heeft. Kies voor één van onze voordelige formules en ontdek tintelende geuren, unieke creaties en intense gerechten van over de hele wereld. Zin in een pizza of een verse salade? Ook dat kan.

Bovendien is De wereld is klein niet alleen een culinair avontuur. We denken ook aan jouw comfort én aan je portefeuille. Je vindt bij ons ruime parkeergelegenheden, scherp geprijsde all-in formules en een grote, gezellige zaal waar je zeker jouw perfecte tafeltje vindt.

Wil je bij ons een bedrijfs- of familiefeest organiseren? Dat kan! We verhuren een feestzaal met plaats voor 120 personen. Het is dé perfecte feestlocatie voor de regio Knokke-Heist, Oostende, Blankenberge, Jabbeke, Brugge, Gistel en Torhout.

Bezoek onze website: http://dewereldisklein-varsenare.be/nl voor meer informatie en sfeerbeelden. Tot binnenkort in ons restaurant!

Adres: Gistelsteenweg 7, 8490 Varsenare
Stad: Varsenare
Route: Gistelsteenweg 7
Postcode: 8490



op zoek naar gerelateerd: de wereld is klein ertvelde, de wereld is klein formules, de wereld is klein evergem, de wereld is klein varsenare prijzen, de wereld is klein prijslijst, de wereld is klein belgië openingstijden, de wereld is klein reserveren, de wereld is klein gent
Recensies
Super lekker eten met ongelooflijk veel keuze... Alles heel vers en ongelooflijk vriendelijke bediening! Ik voeg foto's toe van het buffet maar deze foto's geven maar een fractie weer van een life bezoek!
Heel veel keuze. Netjes, lekker...
Heerlijk eten, keurig verzorgd, ruime parking en vriendelijk personeel. Goed Covid beleid.
Was super lekker zeker goed gedaan voor corona proef vriendelijke bediening en zeker voor herhaling vatbaar
Prijs kwaliteit zeker in orde, ruime keuze in vis en vleesgerechten.
Heel lekker, vriendelijke bediening, wel veel volk voor een donderdag avond, zoveel te beter voor deze zaak!!!
Lekker eten , voldoende keus. Ons dochtertje vond het leuk dat ze uit zoveel mocht kiezen en was weg van het desert buffet
Heel veel keuze en niet duur, en heel vriendelijk.
Eten is heerlijk en de service is goed. Het enigste wat nog mist is misschien meer keuzes voor eten en een betere sfeer!
Leuk concept, propere en onderhouden buffet. Eten is lekker en gevarieerd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid