facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Waterhoeve

De Waterhoeve

Info

www.sauna-dewaterhoeve.be

Geschiedenis

Romantisch ingerichte wellnesshoeve met verwarmd binnenzwembad ( 11 op 4,5m ), Finse sauna en jacuzzi. Te huur vanaf 2 personen , altijd prive , een wellnesscenter voor u alleen! 85 euro voor 2,5 uur , drankjes inbegrepen

Adres: Serskampstraat 32, 9340 Smetlede, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478/33.51.55
Stad: Smetlede
Route: Serskampstraat 32
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: De waterhoeve te koop, Privé wellness Oost-Vlaanderen, B&B De waterhoeve, Sauna Erpe-Mere, Kinder Wellness Oost-Vlaanderen, Privé wellness vrijgezellenfeest, Wellness Lochristi, Cupido arrangement
Recensies
Als we dit weekend moeten omschrijven in 1 woord.. FANTASTISCH.!! Wat een unieke ervaring hebben we hier mogen beleven.! Service was op en top.! Gastvrijheid was subliem.! Welness was zalig.! Overnachting & ontbijt in B&B uniek.! Bedankt voor dit fantastisch weekendje.!
Een hele fijne girlsss-night gehad :' Vriendelijke uitbaters; die met veel plezier al jouw vragen beantwoorden. Er is een jacuzzi, binnenzwembad & sauna aanwezig. Je kan achteraf douchen & drankjes water, cola, .. zijn ter beschikking in een frigo voor tijdens je verblijf. Je hebt zelf de mogelijkheid om tapas te bestellen Een echte aanrader om gezellig te ontspannen met vriendinnen !
Heerlijk genoten vvan deze welness. Heel proper en verzorgd. Zeer gastvrije dame. Het ontbijt was tip top inorde. Wij komen zeker terug!
We zijn nu al een aantal keer langsgeweest en steeds zijn we ontspannen en blij buitengekomen. We zijn eerst en vooral super onthaald. Eenmaal binnen is het genieten van de sauna en het binnenzwembad. En echt tot rust komen kan je in de jacuzzi die buiten prachtig en gezellig ingebed zit tussen het groen. Maar als je echt wil genieten dan kan je ook een overnachting boeken. Dan geniet je je niet alleen van de faciliteiten van de wellness maar in je kamer kan je ook heerlijk relaxen in de infraroodsauna. En 's ochtends staat er een heerlijke ontbijtmand klaar aan je deur met lekkere streekproducten.
Van alle privésaunas die ik heb gedaan blijft dit de mooiste en de leukste. Je staat versteld eens je binnen gaat. Zeker een aanrader!
Heel gezellige privé wellness met een sauna, jacuzzi en zwembad. Een hapje en een drankje zijn in de prijs ingebrepen. Heerlijk genieten!
Super vriendelijke ontvangst, ontbijt en versnapering waren aanwezig alsook frisdrank of een fris pintje. Alle faciliteiten waren netjes onderhouden en waren fantastisch. Super ingericht, ideaal voor tot rust te komen. P.S nog veel succes met de keuken... :
Een verrassing van mijn man voor mijn verjaardag. Welness en overnachting in deze B&B. Zeer hartelijke ontvangst van de gastvrouw. Je merkt dat dit mensen zijn die graag hun gasten ontvangen op hun welnesshoeve. Alles is voorzien. Zowel de B&B als welness zijn knus ingericht en heel netjes. We hebben heerlijk geslapen en het ontbijt was super. Hier komen we terug.
Voor de 30ste verjaardag van mijn vrouw heb ik gekozen voor deze locatie op aanraden van familie. Zowel het saunacomplex als de B&B waren meer dan geslaagd. Een zeer warm welkom, alles wat we nodig hadden zeer uitgebreid ontbijt, de nodige rust en comfort zorgden voor een geslaagd verrassing.
Heel aangenaam, rustig en netjes. Prachtig tuintje met ligzetels en jacuzzi in volle privacy. Groot binnenzwembad met sauna. Zeer verzorgd ontbijt en vriendelijke gastvrouw. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid