facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wase Vijverwinkel

De Wase Vijverwinkel

Info

Alles voor vijver en aquarium

Geschiedenis

De Wase Vijverwinkel is al sinds 1994 hét adres voor Vijvers, Aquaria & Tropische planten!

Adres: Heihoekstraat 223, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037761280
Stad: Sint-Niklaas
Route: Heihoekstraat 223
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vijverwinkel Lokeren, Vijverwinkel be, Green Control wase vijverwinkel, Vijverwinkel Mechelen, Vijverwinkel Gent, Vijverwinkel Beveren, heihoekstraat 223 9100 sint-niklaas, Vijverwinkel Ninove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
bloemen  laurus bloemen laurus 3 km Vorige maand een prachtig boeket paarse en roze tinten, scherpe prijs gehaald, waarbi...
Tuinfix.be Tuinfix.be 4 km Professionele firma met ruime ervaring voor alles voor en rondom uw tuin. Volledige a...
De Pauw Tuinmachines De Pauw Tuinmachines 5 km Prachtige grote winkel , alles mooi uitgestald duidelijk met informatie over het prod...
Natuurlijk Goed Natuurlijk Goed 6 km Staan steeds klaar met goede raad en info!
Euroflora Euroflora 6 km Mooie zaak met vriendelijk personeel. Wat exclusievere zaak maar wel kwalitatieve sni...
Recensies
Ik kende de winkel niet maar omdat het al een tijdje kriebelde om een aquarium te starten besloot ik toch even langs te gaan. De winkel is, ten opzichte van veel andere aquariawinkels, echt super netjes, proper en ordelijk. Het personeel is super vriendelijk en enorm behulpzaam. Ik had 1001 vragen en kon bij Mil terecht voor een professionele uitleg. En met professioneel bedoel ik echt een abnormaal goede uitleg. Hij wist ons tot in het fijnste detail en in mensentaal! uit te leggen hoe we het beste een aquarium konden opstarten. De perfecte combinatie van professionaliteit met net genoeg informaliteit om ons winkelbezoek tot een top beleving te maken! Ik ben vertrokken met een totaalpakket en ben er enorm blij mee! :
Het buitengedeelte en het dakterras kunnen een grondige opknapbeurt gebruiken. De prijzen om iets te drinken zijn democratisch voor zelfbediening.
Grote winkel en mooi aangelegde vijvers en aquaria. Doet je weg dromen Daarnaast ook heel duidelijke uitleg gekregen over de opstart van een aquarium. Ze weten duidelijk waarover ze het hebben... Heel tevreden!
Kom er al verschillende jaren, ik vind er altijd wat ik nodig heb, vissen en garnalen zijn gezond. Staan altijd klaar als je vragen hebt.
Mijn kleinzoon kocht hier een paar weken geleden 3 visjes om zijn aquarium verder aan te vullen. 2 jaar kende hij geen problemen. Nieuwe visjes erbij en nu bijna al zijn vissen dood, vol witte stipjes. Die jongen is er kapot van.
Grote keuze, zeer bekwaam personeel, mooi ingericht, Niet goedkoop maar prijs kwaliteit ok.
Na het kuisen van mijn filter kreeg ik de spanband niet meer dicht. De medewerker heeft mij op een snelle, vlotte en zeer vriendelijke manier geholpen. Bedankt voor de prima service !
Mooie winkel, degelijk materiaal en goede uitleg. 10 jaar geleden kochten we er onze eerste vissen en een aantal ervan zwemmen nog steeds in onze vijver.
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Veel keuze vissen en zien er allemaal gezond uit. Ook zeer begaan met het welzijn van de diertjes, ze wouden eerst niet meteen de goudvisjes meegeven nav de indraaiperiode van het nieuwe aquarium, maar ik kwam voor vissen en wou dus niet zonder vertrekken, haha. Uiteindelijk toch meegekregen en voorlopig doen ze het heel erg goed! Goede uitleg gekregen en extra tips etc. Hier komen we zeker nog terug!
We zijn zoals altijd heel tevreden over de vriendelijkheid en service.Fijn om naar toe te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid