facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vossenberg

Adres: Hogestraat 194 , Hooglede 8830, BE
Telefoonnummer: 051 70 25 83
Stad: Hooglede
Route: Hogestraat 194
Postcode: 8830



op zoek naar gerelateerd: speelboerderij de vossenberg, menukaart de vossenberg, de vossenberg vierhouten, hotel de vossenberg te vierhouten, de vossenberg nunspeet, de vossenberg kaatsheuvel, de vossenberg epe, de vossenberg oudenbosch
Recensies
Mooi domein met twee grote zalen waar elke eerste en derde zondag middag brunch met drank inbegrepen is voor 73 euro. Is een aanrader! Enorme veel keuze van verse voor-hoofd gerechten en dessert in zelf bediening. Diverse dranken worden aan tafel gebracht, cava en wijn worden regelmatig bij geschonken. Dus daar krijgt men waar voor zijn geld en gaat men niet met honger buiten.
Locatie, zaal en eten vrij ok maar bij het optreden van een live band is de zaalsound op bepaalde plaatsen sterk ondermaats! Als er dan vanaf middernacht door de zaalbrigade al onmiddellijk wordt gestart met afruimen van volle flessen frisdrank en spuitwater, glazen en koffiekoppen waarna je na een dansje een lege tafel vindt, is dit geen goed signaal ... Ook na melding aan een verantwoordelijke bleef dit zo doorgaan zodat je eigenlijk wel de indruk kreeg dat het personeel je zo snel mogelijk weg wou. Sound en zaalservice vanaf 24u00: zéker nog werkpunten dus!
Enorm genoten van de brunch op zondagmiddag. Heel wat gasten maar organisatie liep perfect. Heel lekker en gevarieerd aanbod. Prima organisatie en super vriendelijke bediening. Wij hebben er met de familie een heel fijne zondag beleefd. Animatie voor de kinderen is zeer verzorgd. Heel tevreden
Schitterende locatie voor feesten en de zondag een lekkere brunch. Ontbijt was top want je kan er ook overnachten.
Super hele vriendelijke bediening en ontvangst het eten superlekker en enorm vele keuze alles tot in de puntjes verzorgd een echte aanrader vóór iedereen een geweldige locatie !!!
Mooie plaats om met de familie te genieten van brunch, heel gevarieerd eten en vriendelijke bediening.
Bedrijfsfeest. Super lekker gegeten. Alleen moesten we wel wat lang wachten. Maar er was ook heel veel volk aanwezig voor het feest.
Groot domein met verschillende zalen, lekker eten met een muziekje erbij.Service: 4/5
Zaterdag ons trouwfeest daar gehad. Alles was top, het eten, de bediening, de overnachting, het ontbijt,... Is 6 sterren waard ook.
We hebben er een mooi pensioenfeest gehad, leuke mooie zaal aan de waterkant, prima service, heel lekkere keuken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid