facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vossemeren

Geschiedenis

De Vossemeren is een bungalowpark dat eigendom is van Center Parcs Europe (voorheen Sporthuis Centrum). Het is gelegen in de Belgische stad Lommel, in de provincie Limburg.GeschiedenisDe Vossemeren werd geopend in 1987 en is daarmee het tweede park van Center Parcs in België, na Erperheide dat geopend werd in 1981. Het park en de bungalows zijn gebouwd volgens de stijl van architect Jaap Bakema. In 2012, bij de 25e verjaardag van De Vossemeren werd het park gerenoveerd. De cottages werden opgeknapt en de Aqua mundo werd uitgebreid met een nieuwe glijbaan.FaciliteitenHet park heeft 650 bungalows die plaats bieden aan 3459 personen. Ook beschikt het park over een hotel met 60 kamers. Er kunnen ook evenementen plaatsvinden, zoals de Bandits-fandagen, die sinds 2012 in november georganiseerd worden.In 2012 had de Vossemeren een personeelsbestand van 1.024 personen.Externe link Officiële website

Adres: Lommel, 3920 Lommel
Stad: Lommel
Route: Lommel
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: CenterParcs Lommel, Plattegrond Vossemeren, Mijn centerparcs, Center Parcs De Vossemeren tageskarte, De Vossemeren aantal bungalows, Center Parcs De Vossemeren Bewertung, Center parc De Vossemeren Adresse, Dagje centerparcs Vossemeren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vossemeren De Vossemeren 0 meter Weer hele toffe dagen met de familie beleefd in een leuke grote bungalow te midden va...
Heuvelse Heide Heuvelse Heide 2 km Prachtig natuurgebied om heerlijk te wandelen, de zandafgraving is nu een meer met cr...
Lyana lol Lyana lol 3 km
Lommel Lommel 3 km Lommel is a municipality and a city in the Belgian province of Limburg. The Kempen ci...
Recensies
Weer hele toffe dagen met de familie beleefd in een leuke grote bungalow te midden van de mooie natuur van de Vossemeren. Kort bij huis, maar toch even helemaal weg uit het alledaagse leven. Vele mogelijkheden om te bewegen, lekker te eten en samen fijne activiteiten te doen. Deze keer ook de rondleiding in de machinekamer van de aqua mundo en het koraalbad gaan volgen. Na verschillende jaren Centerparks Vossemeren, was dit zeer interessant om te zien hoe alles achter de schermen in zijn werk gaat. Van het voederen en verzorgen van de vele speciale, imposante vissen en het zelfgekweekte koraal tot het onderhoud en goede werking in de machinekamer. Zeker niet te vergeten is de gezellige Market Dome, aangekleed met mooie natuur en verschillende dieren waar je gewoon kort bij kan komen. Dit is het middelpunt van Centerparks waar je vele mogelijkheden hebt om lekker te eten, de winkeltjes binnen te lopen voor mooie souvenirs, shows te bekijken, bowlen, poolen, verschillende activiteiten in de grote sporthal en nog zoveel meer. Kortom alle ingrediënten voor een zalige vakantie. Zeker een dikke dank je wel aan alle mensen van Centerparks die dagelijks in de weer zijn om ons een zo aangenaam mogelijk verblijf te bezorgen!
We hebben een top week gehad we zaten in een comfort cottage 413 nieuw design de cottage was schoon en zag er netjes uit echt een verbetering zoals ze er eerst uitzagen alleen 1 min puntje waren de bedden die waren echt hard en vonden we niet lekker liggen. De aqaumundo is mooi met 4 glijbanen en een stroomversnelling een wildwaterbaan die we wel een beetje tegen vonden vallen was meer een lazy river koraalrif was leuk om te zien, medewerkers waren vriendelijk de kleedruimtes en lockers waren nieuw en zagen er goed uit. De marktdome is groot en ziet er goed en verzorgd uit de supermarkt is goed ze hebben een ruime keuze maar niet goedkoop. De restauranst Feugo en Nonna's waren lekker en goed snelle bediening Evergreenz vonden we wat minder hadden we meer van verwacht bij andere parken vonden we dit beter. Frites affairs was lekker niet heel veel keus maar was wel goed. Bowlingbaan was mooi en makkelijke bediening via een scherm. Piratesbay is leuk en zeker voor de kleintjes is hier genoeg te doen om je uren te vermaken. Aqaupark kan je echt goed vermaken is leuk voor jong en oud. Centerparcs de vossemeren is echt top voor jong en oud je er is genoeg te doen en de omgeving is mooi en de medewerkers zijn vriendelijk.
Zeer gezinsvriendelijk vakantiepark, waar zowel grote als kleine kindjes hun hartje kunnen ophalen met tal van activiteiten. Voor de ouders zijn er overal leuke thema bars voorzien om de kinderen tijdens het spelen, zwemmen in de gaten te houden. Ook als je geen zin hebt om zelf te koken kan je er terecht in de verschillende restaurants al raad ik wel aan om op voorhand te reserveren om je plekje te verzekeren. Bij Nona's lekkere pasta's en pizza's, de Evergreen is een all you van eat buffetrestaurant, Gran café is leuk vertoeven centraal in de Market Dome of liever gewoon een frietje stekken bij frite affairs. Maar onze all time favorite is de Fuego een lekker vlees/vis Grillrestaurant waar we steeds voldaan en met een grote smile weer buiten wandelen rollen Wij zijn al jaren Friends bij center parcs door bovenvermelde redenen.
Mooi groot park, vriendelijke medewerkers. Huisjes comfort 4p en 6p waren goed voorzien, lekker warm beetje te warm bij aankomst. De nieuwe wandeling 'Nature Trail' is zeer leuk, mooie route doorheen het park! Discovery Bay is ideaal voor kinderen. Zwembad was zeker niet koud, ondanks berichten dat de watertemperatuur verlaagd zou zijn. Kindergedeelte is niet zo uitgebreid als bvb. De Kempervennen, maar voor oudere kinderen en volwassenen is er genoeg te doen. Lekker gegeten bij Nonna's.
We keken er naar uit en hoopten op een leuk weekend met de hele familie... De overgrootvader van een grote familie is jarig, de ideale gelegenheid voor een weekend Center Parcs: Er werden twee Premium cottages geboekt met arrangementen. Van bij aanvang vrijdag tot het vertrek op maandag was het een groot feest voor de kranige jarige! Van leuke attenties in de cottage, een goodie bag van het vorige verblijf, het snelle ingrijpen bij een technisch akkefietje in de cottage, de topservice in de Evergreenz het zijn toch super leuke dames daar allemaal - Shokran voor de spiegeleitjes, het lekkere vlees inde Fuego, de vriendelijkheid in de restaurants, shops en aan de balies en de monitors bij de sportactiviteiten. Een verloren GSM werd bijgehouden. Een cadeautje voor de 88 jarige werd voorzien bij het tweede ontbijt: VUURWERK. Met zijn allen van 2 tot 62 hebben we gegleden op alle glijbanen en wildwaterbanen als losgelaten tieners. Dit leuk en gezellig samenzitten met zijn allen was memorabel. Nog steeds sturen we foto's en berichtjes naar elkaar - hoe leuk het wel was. Dank Center Parcs jullie weten perfect hoe jullie gasten kunnen laten genieten. ToP
Wat een prachtig park. Ook al is het druk ivm alle huisjes vol is dit prima te doen. Zelfs in het zwembad, want er is genoeg te doen. Adventure dome super leuk maar wel voor kleine kids. Beautyqueen behandeling moeder/dochter is erg leuk om te doen. Park is netjes verzorgd en Nonna's om te eten zeker een aanrader.
mooi park huisjes zijn gerenoveerd alleen de wegwijzering daar moet nog wat aan gedaan worden. Super animatie team! De discovery bay is geweldig !!! Kinderboerderij heel leuk, genoeg speeltuintjes over het park verdeeld, Zwembad was ook super. Wij hadden ook nog de sint en zijn pieten op het park ook heel leuk opgezet!. Kindjes hebben eens supertijd gehad. We komen zeker weer. We hebben een heerlijke vakantie gehad !
Goede ervaring gehad bij centerparcs de vossemeren! 3 dagen verbleven in de vernieuwde 6 persoons premium cottage. Was schoon en precies zoals op de foto's. Het is een leuk park met veel activiteiten. Jammer genoeg was het voor ons slecht weer en konden we alleen de binnen activiteiten doen. Zouden zeker nog een keer terug gaan maar liever als het beter weer is!
Toffe midweek ertussenuit met de kinderen. Iets kleiner park, wat alles binnen wandelafstand maakt +/- 10 min stappen tot aan het centrum. De supermarkt heeft veel te bieden en de prijzen zijn normaal. Ook voor een drankje in het centrum was de prijs/kwaliteit zeker oké + netjes verzorgd. Aquamundo was zeker geschikt voor jongere kindjes en wachttijden voor een attractie vielen best mee aquamundo iets kleiner tov andere parken die we reeds gedaan hebben. Buiten zijn er veel watersportactiviteiten mogelijk. Een heel leuke discovery bay in thema piraten, waar de kinderen volop kunnen ontdekken, terwijl een drankje of versnapering mogelijk is. Het park is goed onderhouden en onze cottage was zeer netjes bij aankomst en niets op aan te merken, buiten de iets hardere matrassen. Vlot verkrijgen van de sleutel bij aankomst. Ook het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk!
Na mijn 1e bezoek bij Centerparcs zit ik te twijfelen tussen 2 of 3 sterren. Het 6 persoons huisje had maar 1 wc rol, geen pannen om mee te koken, lekkende wasbak, geen Nederlandse zenders op tv, een verwarming die het bijna nooit deed, Met een buitentemperatuur van -3. Bedden waren harder dan de vloer en de dekens waren echt super dun en koud. Dat zonder verwarming was echt afzien in de nacht. Het feit dat je verplicht met het buffet een half uur naar keiharde irritante kinder muziek moet luisteren was ook niet fijn, en wanneer je denkt een heerlijk ontspannen duik te nemen loop je alsnog te blauwbekken want het water en temperatuur in het zwembad was echt abnormaal koud. Gewoon niet leuk meer. Al met al was mijn eerste Centerparcs ervaring een: Wauw! Gevolgd door een, oh... Aanbod van het park is gigantisch, market dome is schitterend. Personeel is vriendelijk, dus dat is zeker boven verwachting geweest. Maar helaas voor mij overstemmen de min's de hele ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid