facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De VisTafel

De VisTafel

Info

De VisTafel is een viswinkel in Brecht met een uitgebreid gamma aan verse vis, soepen, kant-en-klare gerechten, salades, vispasta's, paella's en nog meer.

Geschiedenis

De VisTafel is een moderne viswinkel opgericht eind 2015. Alles wat te koop is in de groothandel is nu ook in De VisTafel te verkrijgen. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat ze uit de meest verse vissen kunnen kiezen.

Maar er is meer: naast alle producten uit de groothandel bieden we onze klanten ook verse soepen, huisbereide gerechten, vissalades, vispasta's, paella's, tapas en nog meer aan. Kortom, alles wat in verband met vis kan gebracht worden.

Adres: Groot Veerle 3, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 033137626
Stad: Brecht
Route: Groot Veerle 3
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: de vistafel folder, feestfolder de vistafel, de vistafel mosselen, viswinkel malle, vistafel recepten, roem der kempen, vistafel openingsuren, viswinkel sint lenaarts hofkens
Recensies
Genoten van heerlijke zeevruchtenschotel. En het gratis flesje witte wijn chardonnay was een lekker extraatje... geeft positieve lente boost in deze rare tijden.
Super grote viswinkel. Zeer grote keuze aan verse vis en kant en klare schotels. Fijne tips gekregen voor het bereiden van mijn aangekochte artikelen.
Heerlijke verse vis! Heel ruim aanbod en super kwaliteit!
Uitgebreid aanbod, lekker vers, vriendelijke bediening. Top!
Eerste indruk zal ik niet snel vergeten, mooi uitgestrekte vitrine met een rijkelijk aanbod aan verscheidene lekkere beestjes uit de zee. Verzorgt en aantrekkelijk weergeven. Eens aan de beurt, vriendelijk bedient en kreeg ik een woordje uitleg hoe ik wat ik besteld had, vooral op moest letten tijdens de bereiding. Top service en kwaliteit!
Fris, vers, vriendelijke bediening en super verse vis, kwalitatief zeer goed. Vissoep is een aanrader. Visschotels zien er herrlijk uit en smaken fantastisch. Kortom ik ga er zeker weer naar toe. Het autoritje meer dan waard.
Mooie toog met verschillende kant en klare gerechten . Goede en vriendelijke bediening en een ruime keuze van verse vis !
Bijzonder groot en vooral vers aanbod… een echte aanrader.
Uitgebreid gamma aan lekkere visjes en tapas
Vriendelijke bediening. De beste mosselen van de Kempen!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De VisTafel met het openbaar vervoer


Sint-Lenaarts Kruispunt Klein Veerle 40 meter
440
446
629
Sint-Lenaarts Kruispunt Klein Veerle 50 meter
440
446
629
Sint-Lenaarts Groot Veerle 340 meter
440
446
629
Sint-Lenaarts Groot Veerle 340 meter
440
446
629

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid