facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vierde Zaal

Adres: DRIEBEEKSTRAAT 2, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: +3292110720
Stad: Gentbrugge
Route: DRIEBEEKSTRAAT 2
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Driebeekstraat 22 Gentbrugge, Ontmoetingscentrum gentbrugge, Eventzalen Gent, Partizan Gent, De vierde zaal Gentbrugge huren, Zaal huren Gentbrugge, Polyvalente zaal Gent, Driebeekstraat rommelmarkt
Recensies
Ideale zaal voor allerhande activiteiten groot en klein ! Echt een TOP-locatie... Tafels en stoelen zijn aanwezig
Zaal waar we vetrek en aankomst hadden van wandeltocht van de florastappers.
Leuke zaal voor evenementen
Een mooi park om de wandelen
Mooie ruimte voor een tentoonstelling.
Leuke ruime zaal voor feesten, iets minder voor optredens. Alle stoelen op hetzelfde niveau
Ruime zaal maar inefficiënt ingericht. Keuken en toog zijn veel te klein in verhouding tot capaciteit van de zaal. Bereikbaar met openbaar vervoer kan veel beter en moet ook later op de avond beschikbaar. Totaal onvoldoende parkeergelegenheid.
Je mag de zaal op zich niet verwarren met de organisatie die ze afhuurt. Bvb 'vuil en druk' zoals hier onder staat, is de verantwoorddlijkheid van diegenen die ze gehuurd hebben. Er is een groot podium, een lang-gerekte bar en een vestiaire. Er is genoeg parkeerruimte en er zijn geen buren. Wat moet je nog meer hebben?
Aangenaame zaal om te kijken naar toneel enz... .
Mooie grote zaal. Zéér nette toiletten. Naar een optreden geweest van een Travestieshow. Heel vriendelijke bediening gehad. Géén trappen, dus ook ideaal voor rolstoelgebruikers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid