facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vertelling

De Vertelling

Info

De Vertelling is een groepspraktijk voor Psychotherapie, Counseling en Supervisie gericht naar adolescenten en (jong)volwassenen.

Geschiedenis

De Vertelling is een groepspraktijk voor Psychotherapie, Counseling en Supervisie gericht naar adolescenten en (jong)volwassenen.
Je kan bij ons terecht voor individuele therapie, relatietherapie, counseling en supervisie.
Alle medewerkers hebben een universitaire opleiding in de psychologie en/of een langdurige psychotherapeutische opleiding gevolgd. Naast deze opleidingen scholen ze zich voortdurend bij.
We werken in principe niet met wachtlijsten. Indien de therapeut niet snel kan starten, verwijzen we door naar een collega.

Adres: Brusselsesteenweg 306, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: 0478/59.29.37
Stad: Ledeberg
Route: Brusselsesteenweg 306
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Goede relatietherapeut Gent, Psycholoog Voskenslaan Gent, Relatietherapie Gent, Psychiater Gentbrugge, Relatietherapeut Melle, Systeemtherapie Gent, Relatietherapeut Oost-Vlaanderen, Supervisie Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping Penrose Camping Penrose 153 meter Screen print studio based in Ghent Hand print on paper, textile & stickers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid