facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vaantjesboom

De Vaantjesboom

Info

www.vaantjesboom.be

De zwemvijverspecialist met een ecologische aanpak. Zwemvijvers op maat.

Geschiedenis

De bvba De Vaantjesboom wordt bezield door zwemvijverpionier, tuinarchitect, gewezen biologie-leerkracht en TV figuur Jean Vanhoof.

Zijn eerste liefde was de natuur en is dat nog steeds.

Jean Vanhoof blijft zijn levensdoel 'de natuur dichter bij de mensen en de mensen dichter bij de natuur brengen' trouw. Hij combineerde daarvoor zijn vaardigheden als schoolbioloog met die van gediplomeerd tuinarchitect en specialiseerde zich sterk in zwemvijvers, natuurtuinen en educatieve tuinen.

De Vaantjesboom bouwt biologische zwemvijvers in België en Nederland (Noord Brabant, Zeeuws Vlaanderen, Zeeland, Limburg). Voor projecten van landgenoten in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal werken wij samen met plaatselijke IOB-leden, wat de kwaliteit verzekert.

De Vaantjesboom behoort in België tot de zwemvijver - pioniers en kan bogen op 20 jaar ervaring in de bouw van biologische zwemvijvers. We bezitten al de know-how van de sector van de zwemvijvers en we realiseren niet alleen gedurfde of prestigieuze zwemvijvers maar richten ons vooral op zwemvijvers die uitblinken door hun degelijkheid, eenvoud, onderhoudsgemak en waterkwaliteit en die bovendien prachtig in uw tuin, groot of klein, passen.

Zonder veel 'blingbling' passen wij onze beproefde en degelijke basistechnieken toe bij de bouw van elke zwemvijver, waardoor u zich gegarandeerd in gezond en helder zwemwater zal kunen vermaken en waardoor uw zwemvijver betaalbaar blijft.

Een zwemvijver van De Vaantjesboom is sterk en duurzaam en u zal er tientallen jaren van zult kunnen genieten.

Adres:
Telefoonnummer: +32477454816
Stad: Zolder



op zoek naar gerelateerd: Zwemvijver hygiëne, Vaantjesboom webshop, Balder TUINEN, Baldergarden, Gladde bodem zwemvijver
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Openluchtzwembad Terlaemen Openluchtzwembad Terlaemen 3 km Heel leuk voor grote maar ook voor kleinere kids , ook plensbadje voor de kleintjes.J...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid