facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Twie Keuninge

De Twie Keuninge

Info

Maak kennis met ''de twie keuninge''.
Een gezellig bruin café typerend voor de Maaskant.



"Welkom bij de Twië Keuninge!Onze zaak ligt aan de oevers van de Maas en pal onder de kerktoren van Uikhoven. Het uitzicht over de maas vanuit onze eetzaal boven is formidabel en uniek!De Twië Keuninge is de gezelligste bruine kroeg van de Maaskant.Kom gerust binnen voor een goed glas speciaal bier en goed glas wijn of een koffietje. Ook hebben we een ruim aanbod alcoholvrije dranken. Er zijn altijd ruim 55+ speciaalbieren op onze kaart te vinden, deels wisselend aanbod. Ook hebben we één wisseltap met altijd wisselend aanbod van bijzondere - vers getapte - bieren.We hebben een ruim aanbod heerlijke authentieke Thaise gerechten. Daarnaast serveren we ook een aantal Europese specialiteiten. Dus er is voor elk wat wils.Tot snel!"
Adres: Paanhuisstraat 9, 3631 Uikhoven, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089234909
Stad: Uikhoven
Route: Paanhuisstraat 9
Postcode: 3631



op zoek naar gerelateerd: Ontbijten Maasmechelen, Taverne Uikhoven, Keo's
Recensies
Heerlijke Thaise keuken, goede bediening, vriendelijk en prijs-kwaliteit Eten: 5/5
Heerlijk eten, mooie locatie, goed verzorgd, .... de taalbarriëre maakte het bestellen een klein beetje moeilijk maar niets is onmogelijk. Doe zo door daar!Eten: 5/5
Ideale pauzeplek voor een mooie fietstocht langs de Maas. Lekkere biertjes op de tap, vriendelijk personeel en nog normale prijzen. Helaas vanaf het kleine terrasje geen uitzicht maar er komen veel fietsers voorbij, van allerlei pluimage.
Best way to start you're bday. Enorm gevarieerd ontbijt buffet, meer dan compleet! Super lekker en gezellig en zeer vriendelijk ontvangen. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar.
Gezellig en rustig gelegen terras, vriendelijke ontvangst. ideale stopplaats als je hier via de fietsknooppunten passeert. Ruime keuze aan gerechten en drankjes.
Hadden boven 't café de b&b gehuurd. Beneden gezellig café.Service: 4/5
Lekker ontbijtbuffet. 16€ pp. Kinderen 1€ per levensjaar.
Heel mooi en lekker verzorgd ontbijtbuffet, ontvangst door een zeer vriendelijke meneer die zorgt dat niemand iets te kort komt,echt top! jammer wel dat ik de baas niet echt sympathiek vind overkomen, beetje afgemeten en koel, misschien wel tegen bekenden maar als zaakvoerder mag dat geen onderscheid maken. Heb zelf een zaak gehad en mensen letten daar op, een vriendelijke begroeting of een praatje...
Rijst met curry , peer en saté. Een eenvoudig maar lekker gerecht. Je kan er gezellig tafelen zowel binnen als buiten. Vlotte en vriendelijke bediening ondanks een druk bezet terras. Prijs kwaliteit is goed. Aanrader.
Eten heel lekker, goed prijs ik ga terug komen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid