facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tumkens

De Tumkens
Adres: Pastoor Pitetlaan 30, 3130 Betekom, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +494046031
Stad: Betekom
Route: Pastoor Pitetlaan 30
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Reservaties Begijnendijk, Tennis Betekom, Wateroverlast Begijnendijk, Gemeente Begijnendijk kampen, Parochiezaal het Pleintje Begijnendijk, Eerste communie Betekom, Testcentrum Begijnendijk, Jeugddienst Begijnendijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporthal Sporthal 127 meter Gezellig sportcafé waar we met vrienden genieten van de WK-matchen. Niettegenstaande ...
KAC Betekom KAC Betekom 1 km Mooi gebouw, mooie inrichting Enkel de warme dranken mogen wat warmer.
FC Bruggenhof FC Bruggenhof 2 km Recreatief voetbal - Voetbal Vlaanderen - Reeks 2A
Recensies
Gezellig sportcafé waar we met vrienden genieten van de WK-matchen. Niettegenstaande de drukte werd je vlug bediend en de afrekening kon je vlot doen bij het verlaten. Kijkend naar een groot TV-scherm genoten van de aanwezige ambiance en sfeer.
Toffe sfeer lekkere bieren. Ideaal na het sporten. Of gewoon om te komen genieten op het mooue terras. Maar ook het eten is een aanrader. Speeltuin voor de kinderen...
Leuke speeltuin, voor elke leeftijd. Cafetaria heel vriendelijk personeel, lekkere snacks verkrijgbaar en niet duur. Heerlijk genieten in de zon uit de wind. Een aanrader.
Lekker eten … vriendelijke bediening… prijs-kwaliteit … aanrader!
Leuke speeltuin voor de kids. Lekker eten en super vriendelijke uitbaters danku M&M
Goed accommodatie voor sport en spel. Wat extra beschutting op de speeltuin zou leuk zijn. Bij winderig weer is dat wel aangenamer. De kids amuseerde zich alvast geweldig. Geen overompelde toestanden hier.
Leuke speeltuinen voor alle leeftijden, verzorgde piste, grasveld, skatepark,binnenvelden,... verzorgde toiletten en verschoningsruimte, goede parking en buiten verlichting, toffe cafetaria.
Een polyvalent sport- en recreatiecentrum waar zowel kleuters, jongeren als senioren in zaal of buiten een gedifferentieerd sport- en speelaanbod kunnen uitoefenen of ontdekken. Voor de allerjongsten is er een ruime en kindvriendelijke speeltuin.
Zelf sporten, een glaasje drinken na een sportwedstrijd of een hapje eten? Zowel zaal als cafetaria zijn piekfijn in orde. Ook uitzendingen van sportwedstrijden op groot TV toestel of groot scherm. Alles aan erg democratische prijzen. Vriendelijke en snelle bediening. Het terras is zeker ook een aanrader in combinatie met de speeltuin voor wie met de kinderen ongestoord wil genieten! Sportcentrum De Tumkens biedt vertier voor jong en oud!
Leuk speelpleintje voor de kleintjes, onderhoud laat te wensen over. Mooi nieuw skateterrein maar vuilcontainer zou moeten regelmatig leeggemaakt worden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Tumkens met het openbaar vervoer


Betekom De Tumkens 20 meter
709
Betekom Tummekensberg 220 meter
530
532
Betekom Tummekensberg 220 meter
709
Betekom Tummekensberg 220 meter
530
532
Betekom Tummekensberg 220 meter
709

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid