facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Telecom Shop.net

Info

Op zoek naar een Apple iPhone of iPad? Koop voordelige toestellen hier & doe uw voordeel!
Bestel online met gratis verzending of kom zelf langs!

Nijverheidsstraat 18, 2570 Duffel

Geschiedenis

Bij De Telecom Shop vindt u voordelige Apple iPhone en iPad, in perfecte staat en aan een voordelige prijs. We bieden een alternatief voor de hoge aankoopprijs van een nieuw toestel, of de onverzorgde staat van tweedehandstoestellen.
Elke iPhone en iPad wordt getest, gekeurd en voorzien van 1 jaar garantie.
U kunt online bestellen met gratis verzending binnen België (en zelfs betaling bij levering), of u kunt uw toestel zelf uittesten en ophalen in ons kantoor te Duffel.

Nijverheidsstraat 18, 2570 Duffel

Adres:
Stad: Duffel



op zoek naar gerelateerd: De telecomshop review, Telecomshop overpoort, Telecomshop Gent, Refurbished iPhone, iPhone 11, Refurbished winkel, Herstelde iPhone kopen, Refurbished iPhone met garantie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oldtimerminiaturen Oldtimerminiaturen 17 km Op zoek naar oldtimerminiaturen? Dan bent u hier op de juiste plaats! Al onze schaa...
Recensies
Ik heb hier een iPhone aangekocht en een heel goede begeleiding gekregen. De heer die me hielp was zeer vriendelijk en zocht met mij het ideale toestel. Het is zeker een aanrader. Je kan langsgaan op afspraak wat ideaal is, zo voel je je op u gemak. Het is zeker een aanrader.
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van dit bedrijf . De heer die mij verder hielp was heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!
Betrouwbare shop, reageren zeer snel op vragen, toestel perfect in orde. Dit is al mijn tweede iPhone via de shop in Duffel, zeker niet de laatste! Top
zeker niet tevreden!! iphone gekocht was na geen 3 maand al kapot hebben hem opgestuurd en na een maand mocht ik een andere halen, nog geen 3 weken later waren er weer problemen mee!
slechte servies, kapot gsm gekregen waar de batterij al van kapot was na 1 maand en dan nog onvriendelijk verder worden geholpen. en winkel om af te raden !!!
Mijn eerste Iphone aangekocht en enorm goed begeleid. Professionele aanpak en topservice!
Goed geholpen, mijn iPhone was defect na 7 maand en ik kreeg een nieuwe opgestuurd.
Goede deal gehad, vriendelijk geholpen. Gorilla glass in een paar seconden professioneel geplaatst. Happy customer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid