facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Taaltoren

De Taaltoren

Info

De Taaltoren is een logopedische praktijk met een hart voor kinderen. Wij behandelen kinderen van 0 tot 12 jaar. Verder geven we cursussen en workshops aan kinderen en ouders.



"De Taaltoren is een logopediepraktijk met een hart voor kinderen in Wilrijk Antwerpen. Wij helpen kinderen bij taal, articulatie, leerstoornissen, stotteren en spreekangst."
Adres:
Telefoonnummer: +3232975737
Stad: Wilrijk



op zoek naar gerelateerd: Academy De Taaltoren, Logopedie Borgerhout, Logopedie Antwerpen, Logopedie volwassenen Antwerpen, Podcast Vanzelfsprekend, Selectief mutisme logopedie, Logopedie LOGO, Logo Merksem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Klauterboom De Klauterboom 2 km Top logopedisten!
Recensies
Heel lieve en geduldige logopedisten. Gespecialiseerd in een variëteit van taalstoornissen, waaronder selectief mutisme. Onze zoon komt altijd weer met een glimlach naar buiten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Taaltoren met het openbaar vervoer


Wilrijk Bist 160 meter
Wilrijk Bist 170 meter
Wilrijk Boekstraat 170 meter
Wilrijk Bist 230 meter
22
Wilrijk Bist 240 meter
141
17
180
181
182
183
21
33
359

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid