facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Swaen

De Swaen
"Familiezaak"
Adres: Turnhoutsebaan 387 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 353 18 28
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 387
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: de swaen oisterwijk, de swaen oisterwijk chef kok, de swaen menukaart, de swaen herentals, menu de swaen oisterwijk, de swaen oisterwijk openingstijden, de swaen oisterwijk michelin, de swaen oisterwijk kok
Recensies
Al verschillende keren De Swaen bezocht maar nu, deels door corona, was het lang geleden. Ook deze keer hebben ze me niet teleurgesteld! Leuke setting met vlotte en vriendelijke medewerkers. Als je een verse, lekkere steak tartaar wil, moet je hier zijn. Al op vele plaatsen geprobeerd maar hier nog steeds de beste. Het leuke van dit gerecht is dat je het zelf kan bereiden zoals je zelf wil. De verschillende potjes met een eierdooier, rauwe ui, kappertjes en mayonnaise kan je toevoegen naar eigen hoeveelheid, wens en smaak. Daarbij komt er nog een flesje Tabasco, mosterd en Worcestersaus. Bijgestaan door een salade en verse frietjes. Hierbij kozen we voor de Vigna Felipe Pinot noir van achter de hoek. Jawel Wijnegen beschikt over zijn eigen wijngaard waar hoog kwalitatieve wijnen geproduceerd worden die al dikwijls in de prijzen gevallen zijn. Als dessert nog een vanilleijs met warme krieken om het geheel af te ronden. Om te besluiten, proficiat aan zaal en keuken, wij komen nog terug en het zal deze keer zeker niet zo lang duren als vorige keer!!
Mooie zaak met lekkere gerechten. Vriendelijke bediening.Eten: 5/5
We kwamen met de familie, heel fijn dat de kindjes zich konden uitleven in de speeltuinEten: 4/5
Bediening ondermaats, alle tafels gereserveerd om 16u en daarna vrij tot 18u ??? De ober gaf ons een tafel maar negeerde ons volkomen daarna en niettegenstaande tekens van ons kwam hij geen bestelling opnemen. En paar dat na ons binnen kwam, werd eerder bediend door deze ober. We voelden ons niet welkom in tegenstelling met vroeger.Eten: 4/5
Lekker gegeten. Mosselen zijn zeker een aanrader. Toegankelijk met jonge kindjes, mede door de speeltuin.Eten: 5/5
Zeer lekker gegeten, fijne plaats waar we zaten. Top bediening. Nogmaals bedankt Nathalie en Astrid om de avond extra leuk te maken. We hebben enorm genoten.
Heel vriendelijk personeel, gezellig. Lekkere suggestie menu gegeten. Enkel ietsje langer moeten wachten op t hoofdgerecht. Voor de rest zeker in orde!
Ik had als maaltijd een spaghetti genomen. Er was maar een heel klein beetje saus bij, waardoor ik maar 1/3 van mijn bord kon opeten. Wanneer ik vroeg voor extra saus werd mij een supplement aangerekend. Wanneer de extra saus klaar was werd er mij gevraagd of de spaghetti terug moest opgewarmd worden. Terwijl ik nog aan het antwoorden was wandelde de ober al weg. Zeer onbeleefd en ongemanierd!
Zeer goed gelegen in het centrum van Wijnegem en toch in een groene rustige omgeving met de nodige parkeerplaatsen. Prima menukaart met voldoende keuzemogelijkheden en eerlijke prijzen. Lekkere desserts om een aangenaam zonnig terras bezoek extra aan te bevelen. Kinderspeeltuin en prachtig groen Zuidterras met privésfeer. Aanrader !
Heel gezellige sfeer, mooi interieur en lekkere pannenkoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid