facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Stoffenschuur

De Stoffenschuur

Info

De Stoffenschuur is naast de verkoop van stoffen en alle denkbare fournituren voor het naaien ook een gezellig naaicafe. Nood aan wat me-time? Wees welkom!



"Stoffen, fournituren, patronen, cameo, flexfolies, vinyl, workshops en naaicafé"
Adres: Diestsebaan 13, 3290 Diest
Telefoonnummer: +32468213018
Stad: Diest
Route: Diestsebaan 13
Postcode: 3290


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stoffenschuur geplande evenementen, Webshop stoffen, LanaLotta, P&10tje webshop, Workshop Diest, De Stoffenstraat Facebook, Stoffen sale, Huis van Katoen
Recensies
Zeer goede hulp bij het kiezen van stoffen, kleuren, naaigaren. Cursussen fantastisch, enthousiast team
Supervriendelijk en behulpzaam. Ze nemen de tijd voor je en dringen niets op top dus
Workshop gevolgd. Jammer genoeg geen tijd gehad om in de winkel rond te kijken.
Zeer uitgebreid assortiment van stoffen en andere toebehoren om iets moois te maken van jouw aangekochte stoffen.
Update 12/01/22: De eigenaar wilt het verschil van geld terug geven en excuseer zich voor verschillende zaken. Omtrent mijn commentaar over de foto's op de website, ze waren recent verhuist. Origineel: Mijn vrouw was voor eerste keer daar gegaan maar is met slecht gevoel naar huis gegaan. - Ingeschreven voor workshop van 25 euro, niet doorgegaan dus naaicafe gedaan ter waarde van 10 volgens website. Resterende geld niet teruggekregen omdat het toch workshop zou zijn.... - Plaats niet voorziend om te beginnen, moest nog klungelen met stekkerdozen en bovendien in aparte ruimte bijna alleen gezeten lief meisje was speciaal erbij komen zitten. - Het lijkt een gesloten club omdat mijn vrouw niet gevoel kreeg van welkom te zijn. - Website bevat foute info over prijzen en info. - Paar foto's op de website klopt totaal niet. Het is een heel oud gebouw. Mogelijk heeft mijn vrouw wat pech gehad ofzo maar zoveel zaken waren niet aan orde dus het lijkt me toch iets meer aan de hand.
TOP Supervriendelijk en behulpzaam Ruime keuze
Heel veel keus aan stoffen. En, om te helpen zoeken en raad te geven zijn ze niet te beroerd. Zeker aan te raden voor wie zelf iets wil nadien. Top.
Is oke,prima in orde en behulpzaam.
Heel toegankelijk. Wel weinig parking. Professioneel en vriendelijk personeel. Prijzen zijn zeker ok.
Heel vriendelijke mensen, je wordt rap geholpen heel fijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid