facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Stoasie

De Stoasie

Info

BTW 0659718279



"Broodjes, eet-en praatcafe. Elke weekdag tussen 12-14u serveren wij een verse dagschotel. Bovendien hebben we een uitgebreide kaart met snacks en klassieke gerechten. Elke namiddag serveren we verse wafels en pannenkoeken. We hebben tevens een assortiment van meer dan 20 streekbieren. Zondag en feestdagen zijn we gesloten."
Adres: Zuidlaan 70, 9630 Munkzwalm, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 055300563
Stad: Munkzwalm
Route: Zuidlaan 70
Postcode: 9630


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00
Dinsdag: 06:00 - 18:00
Woensdag: 06:00 - 18:00
Donderdag: 06:00 - 18:00
Vrijdag: 06:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Meulenaere Zwalm, Jagershof Zwalm, Tea room Vlaamse Ardennen, Armekleie Zwalm, Vakantiewoning De Stoasie, Afhaal Zwalm, Restaurant Zwalm, De Koffiemolen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Canteclaerhoeve Canteclaerhoeve 539 meter Gezellige sfeer in de hoeve, gestopt om een hapje te eten, het eten was lekker en ver...
Recensies
Positief verrast geweest! We kwamen na een mooie wandeling genieten van een lekkernij. Mijn man had een verwenkoffie die heel smakelijk en aantrekkelijk was. Ikzelf had een warme choco met slagroom, ook super aantrekkelijk en lekker. Onze kinderen hadden de brusselse wafels met aardbeien en de aardbeien hadden veel smaak ondanks dat we Januari zijn. Top hoor
Leuk plekje, zeker na een fikse wandeling vanuit Lierde.
Heerlijk gegeten, prima plekje voor de lunch. Aanrader: de stoverij van varkenswangetjes is heerlijk mals en goed van smaak!
Broodjes niet zo goed belegd
Zijn open tot 18u maar 17u15 kan je al niets van eten meer bestellen. Geen réclame in corona tijden ! Een croque en spaghetti warm je in 10 minuten op. Succes maar dit is niet de juiste spirit. Binnen paar jaar klagen dat ze falliet zijn.
Het is de derde keer dat ik er al geweest ben. Vriendelijke eigenaars en het eten is er echt lekker. Gezellig terras buiten maar soms hoor je er wel treinen passeren. Maar dat neem ik erbij. Parkeer plaatsen genoeg.
Lekkere broodjes. Vriendelijke bediening. Dikke aanrader.
Ik wil toch even mijn menig kwijt. Vandaag 22/08/2020 waren we met een groep collega's gaan toeren met de motor. Bij aankomst op het terras kregen we vrijwel direct de menukaart gepresenteerd. Iedereen kiest iets de juffrouw komt opnemen, en zegt dat de keuken gesloten is. Oké op zijn eigen geen probleem, we vragen is er echt niets om te eten? We kunnen toch 4 koffiekoeken los krijgen. Dan komt de juffrouw terug buiten, we kunnen een pannekoek of wafel bakken als jullie willen. We stemmen in ondertussen een wolkbreuk, we troepen samen onder de parasol 10 man op 4 vierkante meter. Niemand mocht binnen zitten met alle respect. Dan kwamen de pannenkoeken gebracht door mevrouw des huizes. OMG met een toontje " kunt he aub ne keer beetje opschuiven" 3 borden later komt ze terug " ja jullie wisten het hé dat hing regenen" sorry dat we lastig gevallen hebben, en het zal nooit meer gebeuren. Simpel weg jullie zien ons niet meer terug, ik ben akkoord iedereen kan een slechte dag. Maar als er geen eten voorzien is, geef de klanten dan een beperkte lijst met jullie dranken alleen. Sorry maar het moest me van het hart. Mvg Werner.
Vorige week een midweek gelogeerd in de gloednieuwe bovenduplex van ´de stoasie´. Superingericht met airco, zalige bedden, WiFi, volledig ingerichte keuken,badkamer met zalige inloopregendouche, ....alles dik in orde. In de brasserie een paar keer gegeten. Ook dik in orde. Ontbijt dag ervoor besteld staat ´s morgens klaar, heel gemakkelijk. Kortom topweekje gehad in de Vlaamse Ardennen # staycation. Voor herhaling vatbaar. Bedankt aan de vriendelijke eigenaars.
Heel gezellig etablissement. Vriendelijke bediening. Ze hebben het heel slim bekeken. Is reeds heel vroeg open. Je kan er vanalles krijgen. Van ontbijt tot middagmaal en belegde broodjes. Je kan er ook terecht om gewoon iets te drinken. Het meeste kan óók meegenomen worden. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Stoasie met het openbaar vervoer


Station Munkzwalm 20 meter
Munkzwalm 20 meter
BUS
IC
L
P
S3
S8
Munkzwalm Station / Sporthal 110 meter
420
Munkzwalm Zwalmlaan 170 meter
420
Munkzwalm Kerk 340 meter
420

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid