facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De ster

De ster

Info

Open do t&m zo

Adres: Dries 78, 9112 Sinaai, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 03/778.08.12
Stad: Sinaai
Route: Dries 78
Postcode: 9112



op zoek naar gerelateerd: Menu De Ster, Taverne, Restaurant Belsele, Restaurant Eksaarde, Moervaart Restaurant, Klein-Sinaai restaurant, Restaurant aan de Durme, Restaurant aan het water Waasland
Recensies
Het was héél lekker top en dan de kok top en goede leuke bediening alle 2
Zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening en zeer gezellige inrichting.
Leuke locatie, gezellige inrichting, vriendelijke bediening en lekker eten.
Lekker gegeten. Gezellig terras
De eigenaars zijn super vriendelijk. De kaart is weinig creatief, ze veranderd zelden tot nooit. Je hebt wel de suggesties. Prijzen zijn redelijk hoog qua prijs/kwaliteit, maar dat is het voordeel als je weinig concullega's in de buurt hebt. Steak saignant lukt hun niet altijd. Ik vraag hem bleu om hem saignant te krijgen.
We komen hier al meerdere jaren en worden nooit teleurgesteld. Lekker eten. Vlotte en vriendelijke bediening. Goede prijs-kwaliteit en ook nog eens leuk om zitten. Kortom, we zijn er graag te gast.
Heel lekkere salade gegeten dik in orde!
Super lekker eten en vriendelijke bediening!
Met 12 personen gaan eten, iedereen lekker en heel voldoende gegeten, of het nu ging over de steak, of slaatje, alles was lekker en ruim voldoende, zeker aan te bevelen.
Prijs kwaliteit is super!Heel vriendelijke mensen ook
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid