facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De STER Broodjesbar / Bakkerij

De STER Broodjesbar / Bakkerij
Adres: Diestsesteenweg 629, 3202 Rillaar, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016530442
Stad: Rillaar
Route: Diestsesteenweg 629
Postcode: 3202


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 14:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 18:00
Vrijdag: 07:00 - 18:00
Zaterdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Broodjes Scherpenheuvel, Belegde broodjes voor feestjes, Belegde broodjes babyborrel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pain Fraiche Pain Fraiche 2 km 4 klanten op afspraak voor gesloten deur laten staan zonder een woordje uitleg vind i...
Recensies
Supervriendelijke bediening, aangenaam terras om buiten te genieten van je correct gebakken stokbroodje met bijpassend beleg of zelfgemaakte pastagerechten en tijdschriften/krant. Keep up the good work!
Voor ons trouwfeest hebben wij hier mini broodjes en wraps besteld. Deze waren overheerlijk lekker en gezond. Je kan hier ook 's middags belegde broodjes en Pokebowl afhalen. Zeker een aanrader!
Altijd heel tevreden van de lekkere broodjes alleen vandaag een tegenvaller. Een ster burger besteld maar de gourmetburgers en broodjes waren op. Resultaat een dure burger die niet lekker was. Een bicky broodje met een bicky hamburger met de toppings van de ster burger waren een zeer slechte combinatie. Ik raad jullie aan om in het vervolg gewoon te zeggen dat ze op zijn en de burger dan gewoon niet maken. Beetje teleurgesteld nu dat ik daar 7 euro voor betaald heb terwijl ik hem zelfs niet opgegeten heb.
Pokebolw lekker vers en gezond, ook de broodjes zijn goed bediend. En een vriendelijke bediening
Propere zaak maar het Martino broodje was heel slecht van smaak, men had er veel saus opgedaan om dit te camoufleren en de koffie was net bruin gekleurd water Om nooit meer binnen te stappen, een treurige mistevreden klant waar de gesminkte dienster precies tegen haar goesting werkt
Pokébowl was echt super lekker! + heel vriendelijke bediening
Waar een broodje niet zomaar een broodje wordt” Ongelofelijk lekkere broodjes van de maand. Hoe creatief kan je met broodjes zijn? Een streling voor oog en smaak . Bij heel wat zaken is er geen vergelijk tussen resultaat en de foto waarop je broodje is afgebeeld . HIER WEL! Het ziet er echt zo kleurrijk en kunstig uit en het smaakt nog beter dan je het had verwacht . Topzaak, topmensen, topfood!
Veel te lang wachten voor 3 broodjes ,geen klanten in de winkel en 25 min voor 3 broodjes Nadat ik gezegd dat ik op een broodje geen wortelen wilde is mij dat nog 4 maal gevraagd Wel Vriendelijke dame maar niet geschikt voor de commerce sorry
Wat een topzaak Zeer vriendelijke bediening en de broodjes zijn super lekker!
Supper lekker hamburger...en supper vriendelijke bediening...zeker de moeite waard...en een groot plus punt...alles is kraak net.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid