facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sportschuur

De Sportschuur

Info

Sportcafetaria met mogelijkheid gebruik als feestlocatie.

Adres: Populierenlaan 20, 1861 Wolvertem
Telefoonnummer: 0474/96.13.82
Stad: Wolvertem
Route: Populierenlaan 20
Postcode: 1861



op zoek naar gerelateerd: Sporthal Meise
Recensies
Heel goede bediening
De kleedkamers en zalen altijd proper, nog niet in de bar geweest
Goeie sportzaal niet voor volleybal :-D en een gezellige kantine!
Grote parking, met gemakkelijke ingang voor mindervaliden, soms wel te klein omdat ze de parking delen met een frituur. Grote cafetaria waar je toch wel grote keuze aan drank en snackje hebt. Grote sportzaalen en mogelijkheden om verschillende sporten uit te oefenen.
Samen met de volley Wolvertem ingemaakt.
Spijtig dat de parking zo klein is, wordt gedeeld met frietkot. Binnen is het echter aangenaam vertoeven in de cafetaria als je niet wenst toe te kijken tijdens de lessen of na de lessen. Heel groot aanbod van sportmogelijkheden.
Ruim, super netjes, vriendelijk, perfect getapt bier, mooi terras, 5 petanque banen, goede spaghetti en lasagne, correcte prijzen.
Genieten van heerlijk drankje na sporten
Zaal is perfect / cafetaria kan wel gezelliger ! Moeilijk om naar de sporters te kijken vanuit de cafetaria / weerkaatsing van het licht in het grote raam.
Dit is niet onmiddellijk een gezellige ruimte ik was daar omdat de Cracks wandelclub Wolvertem daar een Marching wandeldag hadden waar 1900 wandelaars op af kwamen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid