facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Spirituele Wereld

De Spirituele Wereld

Info

De Spirituele Wereld is een radioprogramma, website en een 4-jaarlijks magazine over spiritualiteit, lifestyle, gezonde voeding en nog veel meer.

Geschiedenis

Sinds 4 februari 2015 is er een radioprogramma genaamd: ‘De Spirituele Wereld’. Dit programma heeft nu een eigen website ‘www.despirituelewereld.be’, en sinds 1 juli 2017 hebben we ook een viermaandelijks magazine dat gaat over spiritualiteit, gezonde voeding, lifestyle, wetenschap, bewustwording, horoscoop, ... .

Hans Van Dyck:
“We willen de taboe doorbreken van het spiritualisme en het zweverige waar de mensen een angst rond hebben. Spiritualiteit is geloven in het onzichtbare, het is het gebied waar het gevoel overneemt van de wetenschap. Een continue persoonlijke zoektocht naar antwoorden, betekenis en waarheid. Het bewust worden van de interconnectiviteit van de mens en Het Universum. Je elke dag laten verbazen naar de schoonheid van ons ‘ZIJN’.

Met het radioprogramma De Spirituele Wereld, kwamen er verschillende gasten naar onze studio praten over diverse onderwerpen van kaartleggen tot genezingen, van bachbloesems tot familieopstellingen, van raw food tot Ayurveda. Wij hopen met ons platform zo goed mogelijk informatie naar buiten te brengen via radio, website, sociale kanalen en nu ook een magazine.”



"De Spirituele Wereld, het meest uitgebreide spirituele magazine voor België en Nederland.We verrassen je vier keer per jaar met spiritualiteit, bewustwording, herbronning, lifestyle, kruiden, edelstenen, seksualiteit, lekker eten, … Kortweg, de meest complete gids met levensverrijkende info, aangevuld met hands-on tools en tips & tricks om direct in je eigen leven toe te passen.Omdat we authenticiteit hoog in het vaandel dragen zijn al onze redactieleden spirituele zielen van op het veld. Mensen zoals jij, die hun kennis willen delen zodat ook jij met vreugde in het leven staat. Natuurlijk zijn we ook online te vinden, zo hoef je ons nooit te missen!"
Adres: Breughellaan 32, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0494503517
Stad: Broechem
Route: Breughellaan 32
Postcode: 2520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spirituele Gids Spirituele Gids 9 meter Weldra kan je hier een adressengids van spirituele werkers uit België en Nederland vi...
Spiritueel Werker Roman Spiritueel Werker Roman 572 meter Specialisatie Oude Orakels voor antwoorden en inzichten en hulp naar de toekomst.
Recensies
Dit is pas echt een magazine waar ik graag in lees maar ook uit leer. Informatief en ontspannend, meer moet het niet zijn. Als ik hun mail met de vraag om een bepaald onderwerp, gebeurt het zelfs dat het in één van de volgende magazines komt. Prachtig!
Zeer informatieve website.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid