facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Speelvogel

Adres: Izegemsestr.110a , Lendelede 8860, BE
Telefoonnummer: 051 31 49 98
Stad: Lendelede
Route: Izegemsestr.110a
Postcode: 8860



op zoek naar gerelateerd: Speelvogel Deurne, Speelvogel Aalst openingsuren, Speelgoedwinkel Beernem, Speelgoedwinkel Oost-Vlaanderen, Speelgoedwinkel Nazareth, Speelgoedwinkel Aalst centrum
Recensies
Lekker eten, vaste formules zijn gemakkelijk in groepen. Op een regenachtige dag is er wel ruimte maar niet zoveel echt speelgoed binnen. Op een zonnige dag: buiten speeltuin. Vriendelijke en correcte service. Tempo van opdienen is ook ideaal: niet te snel, niet te traag en Kids first! Ik heb er alvast lekker gegeten voor een faire prijs !
Niet veel speelmogelijkheden voor kinderen. Onvriendelijke baas. Verplicht reserveren. Indien niet gereserveerd, doet baas alsof alles volgeboekt is en moet er snelle hap gekozen worden, ook al komen er in de eerste uren geen klanten meer binnen en zijn er nog massa's tafels vrij.
Reeds enkele malen geweest. Geen hoogstaande keuken, eerder aanvaardbare prijs-kwaliteitsverhouding. Wel bijzondere speelmogelijkheden voor kinderen trampoline, circuit met elektrische autootjes. Fijne locatie om te tafelen in het gezelschap van de kleinere medemens.
Lekker eten, leuke sfeer en top bediening
Een leuke plaats om lekker te eten met bediening die dik in orde is
Net zoals de vorige keer zeer lekker gegeten en vriendelijke mensen.
Leuke plaats met zeer vriendelijke bediening van de patron.Spijtig dat het weer tegenviel anders zeer gezellig terras.
Lekker en goeie bediening.. Vooral leuk als je buiten kunt zitten
Super lekkere mossels gegeten a volonté. Zeker aan te raden.
Zeer gezellig terras, vriendelijke bediening, smakelijk gegeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid