facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Sonne

de Sonne

Info

Op onze site vindt u de wisselende menu's.

Geschiedenis

We werken met seizoens producten. En kijken naar de markt aanbiedingen.



"Verrassende keuken, met respect voor traditie in huiselijke gezelligheid!Voor groepen vanaf 8 personen passen wij graag onze openingsuren aan!"
Adres: Markt 10, 9140 Temse
Telefoonnummer: 037713773
Stad: Temse
Route: Markt 10
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Visrestaurant Temse, Restaurant Temse krijgsbaan, Restaurant Tielrode, Restaurants in de buurt, Restaurant Bazel, Lunch Temse, Wilfordkaai Temse restaurants, Het Moment Temse menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uncle T's Uncle T's 1 km Lekker en vriendelijke bediening. Toiletten zijn verzorgd. Het uiterlijk is alles beh...
Recensies
Mooi en supergezellig restaurant gelegen in het centrum van Temse. Aangenaam ingericht, supervriendelijke bediening van de huisdame en ober. Het is daar rustig genieten van een top dineetje met uitgelezen wijntjes! De bereidingen van de chef kok zijn volgens ons een ster waard! Een echte aanrader!
Verjaardagsdiner gehad gisteren het was 100 % tip top in orde zeer aangename bediening en heel lekkere gerechten gegeten thanks top avondEten: 5/5
Heerlijk lekker! De Chef weet wat hij doet. En super dat ze nu ook een lunch aanbieden! Aangenaam kader en een vriendelijk onthaal door Veeke, leading lady!
Wij hebben er fantastisch lekker gegeten. Eten superlekker, service picobelo en sfeer gezellig en lekker warm.Eten: 5/5
Superlekker gegeten. Heel vriendelijke en vlotte bediening.... mooi restaurantEten: 5/5
Mooie zaak en goed concept ,bediening supper vriendelijk
Voor de tweede maal hebben we hier uitstekend gegeten. Een verfijnde keuken met kwaliteitsproducten die door de chef perfect afgekruid worden. Ook aan de presentatie op het bord wordt veel aandacht besteed. Gastronomisch niveau maar dan wel aan betaalbare prijzen. Bestel zeker ook een koffie of thee na de maaltijd, alleen al voor de zoete lekkernijen die erbij worden geserveerd.
Lekker eten op een aangename locatie, gezellig tuinterrasEten: 5/5
Gezellig restaurant in de hart van Temse. Verrassend smaken tot perfectie gebracht. Alles was tot op de puntjes afgewerkt ! De smaken waren subliem Echt een uniek pareltje . Jullie gaan ons hier waak terugzien!
Wij zijn op 11/6/‘22 met 6 personen in De Sonne gaan eten. We hadden gekozen voor het vier-gangen menu. Zeer lekker gegeten. Ook de bijpassende wijnen waren heel lekker. Super vriendelijke bediening in een aangenaam kader. Voor ons was het een geweldig geslaagde avond. Niets negatiefs op aan te merken. Absoluut een aanrader!!!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid