facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Soeptrien

De Soeptrien
"Zin in een lekkere, gezonde lunch? Dan ben je bij de Soeptrien aan het juiste adres! Elke dag serveren we drie verse, huisgemaakte soepen. Deze zijn te verkrijgen met brood, croutons, geraspte kaas, gehaktballetjes of spekjes en fruit als dessert. Daarnaast serveren we drie pistolets van het moment: een voor een rijkelijk belegd met de lekkerste ingrediënten. Altijd welkom!"
Adres: Sint Jorisstraat 11, 9300 Aalst
Telefoonnummer: 0472910330
Stad: Aalst
Route: Sint Jorisstraat 11
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 15:00
Dinsdag: 11:00 - 15:00
Woensdag: 11:00 - 15:00
Donderdag: 11:00 - 15:00
Vrijdag: 11:00 - 15:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: De Soeptrien menu, De Bevoorrading, Aalst, Eetcafe Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hop 'n Go Hop 'n Go 137 meter Lekkere broodjes, ruime keuze en snelle vriendelijke bediening. Je kan zowel binnen i...
Baguettino Baguettino 137 meter Super vriendelijk en super lekkere broodjes! Top!
Sandwichbar ZUS Sandwichbar ZUS 197 meter Zooo lekkere smoothies! Nichteke van mijn vindt de broodjes daar ook echt heeeeerlijk...
Tartine Tartine 422 meter Zeer tevreden. Goede porties. Hopelijk even lekker met nieuwe eigenaar?
Broodjes Mario Smos Broodjes Mario Smos 1 km De beste broodjes of andere dinges die je daar kunt krijgen en je word daar altijd he...
Panino Broodjeszaak Aalst Panino Broodjeszaak Aalst 1 km Altijd alles vers, heel vriendelijk personeel en uitbaatster!! Een aanrader voor lekk...
Speedy AALST Speedy AALST 2 km Klanten staan in deze coronatijden keurig op 1,5m van elkaar aan te schuiven met mond...
Romy - Coffee & baguettes - Romy - Coffee & baguettes - 2 km Premium Belgische belegde baguettes, barista made coffee & salades, Julie's house des...
Recensies
Vanmiddag naar het zonnige Aalst afgezakt voor een shoppinguitje. Aangezien we stilaan een hongertje kregen even gestopt in dit charmante soep zaakje. Het kreeg onlangs een opfrisbeurt die er echt wel mag zijn. Er is keuze tussen verschillende soepen. Wij hadden de keuze tussen de tomaten, erwten of kippensoep. We kozen voor de tomatensoep met een snede brood. Brood werd wel redelijk dik afgesneden, was wel niet eenvoudig weg te werken. Het soepje werd speels gepresenteerd en het moet gezegd: héél lekker. Deed me wat denken aan de soep van mijn grootouders. We dronken er ook een limonade bij van Ritchie. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Je kan hier ook een soepje meenemen naar huis. We kregen ook spontaan een stukje fruit aangeboden na het soepje. Vooraan kan je ook- hetzij beperkt- plaatsnemen op het buitenterras. Zeker de moeite waard als je eens een snelle hap zoekt in Aalst!
Iets te klein, gezellig zaakje. Soepen waren lekker, maar ook niet 'wauw'. Balletjes met iets te veel vet voor mijn smaak. Vriendelijke bediening. Down to earth.
Super vriendelijke eigenaars en heerlijke soepen! Als je eens een andere soep wilt eten dan gewoonlijk moet je zeker naar de soeptrien komen. De combinaties die ze maken zijn super lekker!
Heerlijke snoepjes van soepjes gegeten in de gezellige knusse Soeptrien zaak in een smal steegje in Aalst centrum. Meegenomen voor de thuisblijvers. Grote herhalingsgoesting!
Lekkere kom soep met boterham op een koude dag wat kan een mens nog meer wensen.Eten: 5/5
Top soep! Top personeel! Supervriendelijk. En lekker. Hier kom ik terug!
Heerlijke soep! Hebben steeds 3 soepen ter beschikking, en alle gewaagd aan elkaar. Tal van extra opties beschikbaar brood, croutons, kaas, balletjes, …. Enigste plaats voor lekkere en verse soep in Aalst. Zeker een aanrader als je eens iets anders wilt als het “standaard broodje”.
Super lekkere soepen, mooie presentatie. De broodjes zijn niet te versmaden. Leuk en gezellig interieur. Gastheer en bediening waren uitmuntend! Een echte aanrader!
Heerlijke soep met verse producten! De uitbaters zijn zeer vriendelijk en het nieuwe concept is top. Je kan makkelijk online bestellen via de website en de soep wordt snel aan huis geleverd. Super adresje in Aalst!
Lekkere soep, vriendelijke bedieningEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid