facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smulbeer

De Smulbeer
Adres: Stationsstraat 100, 3150 Haacht
Telefoonnummer: 016606491
Stad: Haacht
Route: Stationsstraat 100
Postcode: 3150


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Haacht, Traiteur regio Haacht, Beenhouwer Haacht, Taverne Haacht, Pannenkoeken Haacht, Bon Appétit Haacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arancha Haacht Arancha Haacht 769 meter Lekker en vlaemsch. Een beetje prijzig maar je krijgt wel waar voor je geld. Over sma...
Zus en Zus Zus en Zus 793 meter Enkel een latte gedronken, lekker en een gezellige cafeetje. En een rietje in de latt...
Het paellahuisje Het paellahuisje 1 km Heel lekkere Paella! Beetje "nat", zoals het moet. En ook voldoende. Bov...
Frituur Adriaantje Frituur Adriaantje 1 km Super toffe mensen aan het bakken hier! Friet is krokant en niet zwaar op de maag.
Recensies
Lekkere broodjes, vriendelijke bediening.Eten: 5/5
De broodjes zijn er heel lekker en vriendelijk goede bediening
Super vriendelijk personeel en zeer lekker topEten: 5/5
Overheerlijke broodjes !! Altijd top en zeer vriendelijke snelle bediening, de grote broodjes zijn echt wel groot en zullen er zeker voor zorgen dat je de dag zonder honger doorkomt !! De kleine broodjes zijn ietswat aan de kleine kant, maar niet iedereen heeft een even grote maag Zeer veel keuze en veruit de beste broodjes in omstreken.
Top broodjeszaak, super lekker en grote broodjes. Veel keuze. Let op ligt vlak bij don Bosco Haacht, kan tijdens de middag en vlak na het school best wel druk zijn. Maar je kan er steeds telefonisch, via facebook of per sms bestellen.
Beste warme broodjes ooit. Na 10jaar nog steeds niemand gevonden die deze top broodjes kan evenaren. Persoonlijke favoriet grote boulet smeltkaas met samurai! Antwoord op uw reactie: Meestal als men voor een gesloten deur staat, is het vaak al te laat lijkt mij. Verloren verplaatsing + frustratie wanneer men na lange tijd droomde hier nog eens een broodje te kunnen kopen. Ben hier al regelmatig +4x voor een gesloten deur komen te staan, ikzelf doe 20km heen en weer voor jullie broodjeszaak te bezoeken. Dit is dan niet om te kijken door het raam om vast te stellen dat de zaak gesloten is, terwijl dit op google zeer simpel met enkele klikken aan te passen is. Facebook is onhandig in gebruik, en bovendien "dood", ook hebben vele mensen geen Facebook. Google is voor iedereen, alles rolt er meteen uit en de route kan meteen gestart worden, zou een groot pluspunt zijn dat de pagina up-to-date zou zijn. Word ook ongetwijfeld meer bekeken.
Sorry , was voor crêpe en crème. Vond het leuk dat ik daar binnen mocht met Flupke maar nu niet meer. Bij jullie is het steeds top en lekkere broodjes en mag ik met mijn hondje binnen.
De broodjes zijn er zeer lekker. Wat mij stoort is dat men nooit is lacht iedereen staat daar tegen zijn goesting! Dringend een opleiding "een lach maakt mijn dag" volgen.
tiptop broodjeszaak, alles vers. altijd snel geholpen want ze staan er altijd met een hoop personeel. ik kan het broodje smulbeer aanraden, met de grote smulbeer heeft iedereen gegeten zelfs al ben je een grote eter. wel erg druk tijdens de middag met de school aan de overkant. best rond kwart voor 12 gaan.
Zeer lekkere broodjes en top bediening .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Smulbeer met het openbaar vervoer


Haacht Don Bosco 10 meter
270
284
501
503
510
511
512
513
514
515
516
660
Haacht Don Bosco 40 meter
Haacht Don Bosco 60 meter
270
284
501
503
510
512
513
514
515
516
533
660
Haacht Lange Kant 230 meter
Haacht Lange Kant 260 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid