facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smoutstoop

De Smoutstoop

Info

Bezoek deze kwaliteitszaak, en ontdek waarom 'De Smoutstoop' een begrip is in het gastronomische hart van de Rupelstreek.

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Taverne -Restaurant De Smoutstoop. Gelegen op slechts een boogscheut van Boom centrum bevindt zich het culinaire hart van de drie-rivieren-streek.

In een rustieke omgeving met open haard kan u genieten van de heerlijke verwennerijen die kok Marc u serveert, terwijl u geniet van de unieke, gezellige sfeer.

De Smoutstoop ontvangt ook grote groepen, voor al uw bijzondere vieringen, en is eveneens een van de populairste tavernes in de wijde omgeving.

Bezoek deze kwaliteitszaak, en ontdek waarom 'De Smoutstoop' een begrip is in het gastronomische hart van de Rupelstreek.

Adres: Kerkhofstraat 419 , Boom 2850, BE
Telefoonnummer: 03 844 81 91
Stad: Boom
Route: Kerkhofstraat 419
Postcode: 2850


Openingstijden

Woensdag: 11:00-21:00
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 11:00-21:00
Zaterdag: 11:00-21:00
Zondag: 11:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: de smoutstoop openingstijden, smoutstoop lunchmenu, de smoutstoop restaurant, beukenhof boom menu, smoutstoop maandmenu, salpicon boom, menukaart smoutstoop, smoutstoop boom openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
'T Beukenhof 'T Beukenhof 1 km 2023-06 Met 4 van de kaart gedineerd. Vriendelijke bediening. Gezellig terras. Ruime ...
Recensies
Niet super gezellig maar vlotte en vriendelijke bediening, redelijk veel keuze in menu vis en vlees. Eerst op terras gezeten wel best gezelllig, daarna voor het toetje naar binnen gegaan. Redelijk prijzig voor het aanbod, maar ook geen specifieke kritiekpunten te melden dus met tevreden gevoel naar huis gegaan. P.S.: Mosselen natuur genomen en die waren ok!
Zeer lekker eten, toffe sfeer en zeer goede bediening. Wij zijn er al verschillende keren geweest en steeds goed. Wij gaan zeker nog terug!
Zeer tevreden! Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, zeer lekker gegeten, fantastische huiswijn en het nagerecht...mmmmmm! Wij komen terug. Update: 2de maal wederom zeer lekker gegeten, fantastische en snelle bediening, echt een plezier om hier te komen eten. Ter info; ik had de Kabeljauw, een aanrader!
Zalige eetplaats...valt eigenlijk niet echt op vanop straat maar zeker naar binnen gaan. Heerlijke stoofvlees, lekker steak tartaar.
Zeer goede kwaliteit. Aangenaam kader en vriendelijke bediening.
Lekker eten voor een redelijke prijs. Vriendelijke bediening
Mooi en super gezellig terras, het eten is prijs kwaliteit dik in orde en de bediening is top!!!!!!
Lekker gegeten en genoten van de prima bediening in een aangenaam kader. Presentatie van de gerechten was super mooi. Wij komen terug
We waren op uitnodiging mee gaan eten in de Smoutstoop. Op voorhand had ik de gemiddelde review-score al eens bekeken : 3,8. Dus met enige argwaan ernaartoe. Maar geheel onterecht. Het was prima in orde! De enige reden waarom ik geen 5 sterren geef is vanwege de prijs/kwantiteit verhouding. In verhouding met de prijs waren de hoeveelheden niet ruim...
Ik ben al op veel plaatsen geweest maar hun steak is echt wel top!! Wij blijven regelmatig komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid