facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smet R. Ijzerwaren

De Smet R. Ijzerwaren

Info

BTW : BE 0429.455.127

Adres: Auguste Demaeghtlaan 78-80, 1500 Halle
Telefoonnummer: 00 32 (0)2 356 38 47
Stad: Halle
Route: Auguste Demaeghtlaan 78-80
Postcode: 1500


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: IJzerhandel Halle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Passive House Passive House 2 km Matériaux de construction pour maison passive. Bouwmaterialen voor passiefhuis.
Recensies
De smet een winkel waar je bijna alles van jizer kunt vinden bijvoorbeeld nagels schroeven laders gerief voor in de thuin ook een mortel moolen en het is er niet te duur en men helpt je goed als het nodig is kun je er ook werkkleding vinden
Na het betalen van 10 eur. voorschot op een bestelling geplaatst 20 juni onderdeel van een DAB pomp moest ik enkele dagen geduld hebben voor de levering. We zijn vandaag 1 aug. en nog geen wisselstuk in mijn bezit. Een paar keer in de winkel geweest en ontelbare telefoontjes kwam ik tot de vaststelling dat het personeel en zelfs de baas mijn aan het lijntje houden was, telkens een andere uitleg of excuus. Ze hebben mijn voorschot teruggeven en ik heb de winkel verlaten, daar zien ze mij nooit meer terug.
Je vind er zeer veel gereedschap aan goede prijzen
De Smet heeft redelijk goed materiaal. Verkopen gaat vlot maar technisch advies is beperkt. Soms zijn de voorraden beperkt maar je bent meestal wel geholpen. Ondanks dat ze Makita dealer zijn, bieden zij resoluut geen reparatie service indien je het apparaat elders kocht, zelfs als je vaste klant bent met een geldig garantiebewijs. Maar dat laatste geldt ook voor andere dealers.
Grote keuze, behulpzaam en....je kan er per stuk kopen zodat je achteraf niet met een halve doos blijft zitten waar je niets meer mee kan doen?
2 ervaringen: - Heggeschaar binnen gebracht om messen te slijpen. Na een maand geen nieuws te horen bellen we zelf en hadden ze het toestel helemaal uiteen gehaald. Waarop we mochten kiezen, 100€ betalen om ineen te laten zetten of een bouwpakket mee naar huis. We brachten een werkend toestel binnen en kregen dit terug... - Informatievraag naar een DAB pomp, kreeg ik als antwoord, ik zal je de prijs zeggen en dan is gaan kijken. Een andere verkoper zei goed luid, "ja tzal waarschijnlijk al nimi nodig zen". Qua klantenbinding/klantvriendelijkheid kan dit tellen! Hier kom ik nooit meer, je krijgt nog betere service via webshops!
Steeds stevig materiaal. Steeds hulp gehad van de verkopers die meedenken met jou en oplossingen aanreiken. Prijs kwaliteit verhouding is er dik in orde. Veel keuze. Gemakkelijke parking, rustig gelegen, toch makkelijk bereikbaar. Een aanrader.
Uitstekende winkel aan competitieve prijzen voor gereedschap, ijzerwaren en veel meer.
Alle gereedschappen en constructiemateriaal van bekende merken en hoge kwaliteit. Goede prijs. Vriendelijk en gedienstig personeel. Vlotte bediening en professionele aanpak. Top !
Steeds snel geholpen. Ze zoeken in hun voorraad tot ze iets vinden, ook al is dat al zeer oud en nergens anders meer te krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid