facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Smet - Poupeye - kantoor Assebroek

De Smet - Poupeye - kantoor Assebroek

Info

De Smet - Poupeye is een vastgoedkantoor in Brugge met kantoor te Assebroek Generaal Lemanlaan 202 en kantoor te Brugge centrum ('t Zand) Hoefijzerlaan 1.

Geschiedenis

De Smet - Poupeye is een vastgoedkantoor in Brugge met kantoor te Assebroek Generaal Lemanlaan 202 en kantoor te Brugge centrum ('t Zand) Hoefijzelaan 1. Het kantoor is gespecialiseerd in verkoop, verhuur, beheer en nieuwbouwprojecten.
Reeds vele jaren een gewaardeerd topkantoor op de Brugse vastgoedmarkt.

Adres: Generaal Lemanlaan 202, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 050/367000
Stad: Assebroek
Route: Generaal Lemanlaan 202
Postcode: 8310


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: De Smet & Poupeye Assebroek, De Smet en Poupeye Brugge, Immoweb desmet Poupeye, Desmet Poupeye te huur, Immo desmet Poupeye te koop, Desmet Poupeye te huur Assebroek, De Smet Immo, Huis te koop Greenhillstraat Assebroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Invasco - Vastgoed & Consultancy Invasco - Vastgoed & Consultancy 1 km Mijnheer Boels heeft als devies...blije klanten zijn goede klanten..Hij is gedreven e...
Comfortimmo Comfortimmo 2 km Van de eerste ontmoeting al een heel vertrouwd en veilig gevoel bij ‘Comfort Immo’. S...
Caselle Caselle 2 km Ondanks het feit dat we niet onmiddellijk hebben gekocht, willen we toch wel de profe...
Recensies
Professioneel geholpen door Ellen en An. Na een huisbezoek ook correct teruggebeld op de datum dat er beloofd werd. Op kantoor is het dossier goed voorbereid en neemt men de tijd om alles relax en transparant uit te leggen. Hier kunnen enkele andere kantoren zeker iets van leren.
TEKST VAN TEVREDEN KLANT : Op 10 januari 2020 sloten wij als eigenaar van het appartement Blekerijstraat 111 bus 0201 voor het verhuren hiervan een "OVEREENKOMST VAN VASTGOEDBEHEER" af met Kantoor De Smet & Poupeye Assebroek. Onze ervaring in de 3 jaar: Het kantoor neemt over wat van een eigenaar verwacht wordt, ook zaken ons onbekend. Uit onze contacten met de huurder horen wij geen enkele klacht, in tegendeel. Álles wordt financieel correct afgehandeld. Wat wij hopen NIET te ontvangen: Een bericht van "Kantoor De Smet & Poupeye Assebroek " dat zij hun activiteiten wensen te stoppen. De eigenaar: Eric Samaey - Christiane Hoornaert.
Prima opvolging. Correct, neutraal, met oog voor beide partijen huurder/verhuurder, correcte uitbetalingen van huurgelden, Doen ook effectief het jaarlijkse bezoek, wat anderen meestal alleen maar beloven. Handig dat verkoop en verhuur door 1 kantoor wordt gedaan.
dit kantoor beheert een huurwoning van ons, steeds correcte communicate en tijdige betalingen van de huurinkomsten. Daarnaast helpen ze graag bij vragen van de huurder en verhuurder.
Wij zijn heel tevreden over de service die het kantoor ons biedt. De financiële verrichtingen worden correct gestort. Het persoonlijk contact is aangenaam en vlot.
reeds meer dan 20 jaar mogen wij rekenen op het kantoor De Smet & Poupeye, dat alles verloopt zoals het moet. Zeer betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk.
10/10. Vriendelijk en deskundig personeel. Zeer goede dossieropvolging. Uitgebreide vastgoed....Kortom voor mij het ideale immokantoor.
Onze vertrouwde immo sinds vele, vele decennia. Heel ondersteunend, betrouwbaar en correct! Super team! Aan te bevelen!
Uitstekend advies en zeer gewaardeerde dienstverlening! Excellent advice and highly appreciated service!
Uiterst professionele aanpak, goede opvolging en zeer vriendelijke mensen. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid