facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sixtijn

De Sixtijn

Info

De Sixtijn is een plaats waar elke bierliefhebber zich thuis voelt. Trappisten en streek bieren staan bij ons in de kijker!

Geschiedenis

De Sixtijn is een bier- en trappistenhuis waar elke bierliefhebber aan zijn trekken komt. Het assortiment omvat meer dan 100 bieren, waaronder 2 vaste trappisten op vat. Daarnaast is er ook een tapkraan waar regelmatig een ander bier in de kijker staat. Uiteraard is er ook gewone pils op vat.
Verder bieden wij de gangbare alcoholische en niet-alcoholische dranken aan.
Bij een biercafé hoort ook een uitgebreide bierplank. Tevens is er ook de mogelijkheid tot het nuttigen van een kleine snack zoals spaghetti, croque monsieur of verse dagsoep.

De inrichting van de zaak gebeurde met veel natuurlijke en authentieke materialen. We hebben getracht naar een uniek kader waar sfeer en gezelligheid troef staan. Een plaats waar mensen kunnen samenkomen en kunnen genieten van een lekker biertje in een huiselijke sfeer. Een kleine knipoog naar de Sixtijnse kapel zal u zeker niet ontgaan. We kozen voor de naam 'De Sixtijn' in de lijn van...trappisten...paters...onder de kerktoren van St-Gillis..., maar verder dan deze religieuze knipoog gaat het natuurlijk niet. In de eerste plaats zijn onze bieren van belang waarvan wij hopen dat ze onze klanten kunnen 'bekoren'.

Zowel de beneden- als bovenverdieping staan open voor de klanten. Beneden is het café en boven is er een kleine en een grote ruimte waar men kan zitten. In de grote zaal boven is tevens de gelegenheid tot het organiseren van koffietafels, vergaderingen, privé-bijeenkomsten, ... Hiervoor dient u enkel met ons contact op te nemen om concrete afspraken te maken en wij zorgen voor de rest.

Wij geloven rotsvast in het concept dat we in het hart van St-Gillis hebben neergepland en we zijn ervan overtuigd dat jong en oud hier zijn gading zal vinden.
We heten iedereen dan ook van harte welkom!!

Adres: Frans Van Schoorstraat 21, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: 0468326500
Stad: Dendermonde
Route: Frans Van Schoorstraat 21
Postcode: 9200



op zoek naar gerelateerd: De Sixtijn menu
Recensies
gezellig biercafé, met tal van keuzes uit verschillende speciale bieren. Tevens kun je hier ook gezellig een potje darten
Leuk bruin café. Zeer gezellig en mooi aangekleed. Hapjes zijn wel wat aan de dure kant. Parkeren: Rond de kerk is er vaak plaats
Super fijne bediening met een veelzijdige kaart en fijn en gezellig terras. Lekkere hapjes en biertjes ook de 0.0% zijn er lekker. Wij gaan zeker nog is terug
Bij binnenkomst, oogt de geur onfris, na enige tijd nog steeds wachten, komen 5 mensen binnen die bediend worden en wij maar wachten. Mijn partner na veel gewuif toch bedienster bereiken. Ik zeg goedenavond maar ze zegt niets, bestel 2 la chauffe's van t'vat, draait haar ogen ''oei kweet niet of ik nog glazen heb''. Tegen haar zin komt terug in de verkeerde glazen, ga naar toog discreet dit melden. Maar mijnheer wat wil je dat ik doe, enfin zeg als ik geen glazen van la chauffe meer heb, zijn doorgegaan, ander cafe zéér vriendelijk en gratis een fles gekregen maar dit moest niet.
Fien is 1 van de beste werkneemsters die er is! Heel leuk café !!Geef ze maar wat opslag :
Immense keuze aan bieren, nog prijselijk
Toffe cafe toffe sfeer enkel de wc was vrij vuil. Doekjes / papier op de grond en een geurtje.
Als het wat drukker is wel gezellig denk ik.
Zeer gezellig, aangename sfeer en vriendelijke bediening. Het interieur en inrichting doen je snel thuis voelen. Uitgebreide keuze uit verschillende originele bieren, huisgemaakte dranken en lekkere hapjes. Aanrader!
Gezellig maar de bediening kan veel beter, telkens 2 x moeten terugkomen om een simpele bestelling van 2 drankjes van 2 personen op te nemen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid