facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Schakelaar

De Schakelaar

Info

De Schakelaar - Doe de energieklik!

Geschiedenis

Welkom op de officiële Facebookpagina. Op deze fanpagina sta jij, als onze volger, centraal. We stimuleren interactie en stellen het dus op prijs als je actief meedoet. Je kan via dit platform met ons in dialoog gaan, door vragen te stellen of commentaar achter te laten. Dat kan via het prikbord, de commentaren, of een privébericht. Om deze vorm van communicatie in goede banen te leiden zijn er een aantal spelregels, waar alle deelnemers zich aan moeten houden:

1. De reacties die geplaatst worden moeten betrekking hebben tot de onderwerpen die wij op onze Facebookpagina behandelen. Zaken die wij ongepast, irrelevant of ongewenst vinden, zullen verwijderd worden. We staan open voor kritiek, zowel positief als negatief. Inhoudsloze kritiek zal echter verwijderd worden.
2. Behandel de andere deelnemers met respect. Laster, aanvallen, beledigingen, beschuldigingen, misbruik, bedreigingen of andere schendingen van de wettelijke rechten van personen en organisaties zijn niet toegestaan. Ook voor discriminatie en oproepen tot haat of geweld is hier geen ruimte.
3. Illegaal, misleidend, onethisch, discriminerend, pornografisch of gewelddadig materiaal is verboden.
4. Grof taalgebruik, schuttingtaal en scheldwoorden zijn niet toegestaan.
5. Reclame en commerciële boodschappen worden niet toegelaten.
6. Religieuze en politieke overtuigingen mogen niet geventileerd worden. Ook politiek dienstbetoon mag niet gemanifesteerd worden.
7. Auteursrechten mogen niet geschonden worden. Gebruik geen teksten of afbeeldingen waarop copyright en andere rechten van derden rusten, tenzij je toestemming heb van de rechthebbende.
8. Het is niet toegelaten om links toe te voegen die virussen, corrupte bestanden, of andere gelijksoortige software of programma’s bevatten die de werking van iemands computer kunnen schaden.
9. Respecteer de privacy van anderen en publiceer geen privégegevens van anderen.
10. Denk ook aan je eigen privacy!
11. Bijdragen die anoniem zijn of onder een valse naam ingestuurd worden, kunnen verwijderd worden.
12. Bijdragen, of citaten daaruit, mogen gebruikt worden in alle publicaties van het OCMW Brugge (website, sociale media, magazines, personeelsblad, folders, …).
13. Copyright OCMW Brugge ©.
De info die op deze pagina verspreid wordt is eigendom van het OCMW Brugge en mag niet gekopieerd, gereproduceerd of verspreid worden, tenzij daarvoor de toestemming werd gevraagd (en gekregen).
14. De gebruikers van deze fanpagina zijn onderhevig aan de algemene “terms and conditions of Facebook”, terug te vinden op http://www.facebook.com/legal/terms.

Laat je niet ontmoedigen door deze spelregels. Ze zijn uitsluitend bedoeld om de werking van deze pagina op een goede manier te laten verlopen.

Disclaimer:
De reacties en andere bijdragen die op deze pagina geplaatst worden door derden, zijn niet per definitie de mening of idealen van het OCMW Brugge. Wij zijn niet aansprakelijk voor de juistheid of volledigheid die via dit platform wordt uitgewisseld. We kunnen niet garanderen dat de informatie vrij is van virussen. De website wordt gebruikt op eigen risico.
Het opnemen van links naar één of meerdere andere websites, met inbegrip van links die op deze websites voorkomen, wijst niet noodzakelijkerwijze op enig verband, partnerschap, verwantschap of goedkeuring.

Logogebruik:
Het logo is eigendom van het OCMW Brugge en is beschermd. Het gebruik ervan is aan regels gebonden. Het logo mag niet gekopieerd en/of gereproduceerd worden.

Adres: Frank van Ackerpromenade 2, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +3250327455
Stad: Brugge
Route: Frank van Ackerpromenade 2
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Energieloket Vlaanderen, Energieloket Brugge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoopStroom cvba CoopStroom cvba 2 km Energie Coöperatie Lokaal cvba is een burgercoöperatie die 100% hernieuwbare energie ...
Ben's Smart Services Ben's Smart Services 4 km Be SMART and SAVE MONEY! Be SMARTER and MAKE MONEY!
ALV bvba ALV bvba 7 km Zeer goede service. Men heeft kennis van zaken. Snelle en correcte uitvoering van de ...
Fonteyne BVBA Brandstoffen - Tankcontrole Fonteyne BVBA Brandstoffen - Tankcontrole 7 km Wouter is beetje raar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid