facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Sampan Temse

De Sampan Temse

Info

Oosters restaurant. Japan's, Thais , Chinees



"Met onze nieuwe website is het mogelijk online tijdens onze openingsuren uw bestelling te plaatsen. Geniet ook thuis van onze lekkere Oosterse gerechten. Betalen doet u nog steeds bij afhaling van uw bestelling."
Adres: Markt 28, 9140 Temse
Stad: Temse
Route: Markt 28
Postcode: 9140


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Sampan Puurs Menu, Sampan menu, Afhaal Temse, Chinees restaurant Temse, SAN ON Temse menukaart, Chinees Temse Dynasty menu, Mai Thai Temse Openingsuren, Hotel Temse
Recensies
Heel vriendelijke bediening en heel lekker gegeten. We hebben niet lang moeten wachten op ons eten. Ze hebben er zelfs een rijdende robot.
Goed hotel met mooie kamers en een lekker ontbijtje in de ochtend.
Zeer lekker eten. Goede bediening. Ligt ook heel goed gelegen.Service: 5/5
Reeds van in de beginjaren komen wij met veel plezier dineren bij sampan. De laatste jaren waren wij er ook steevast steeds bij op kerstdag. Steeds opnieuw volgens het principe dat er enkel en alleen een kerstmenu geserveerd word en je kan kiezen voor all in of zonder drank. Wij reserveerde ook dit jaar voor kerstdag de kerstmenu all in ter waarde van 55 euro pp. Bij aankomst kregen we te horen dat niemand van de gereserveerde klanten de menu kon nemen wegens OP?! Hoe kan een menu die volgens reservaties loopt op zijn ? Eerste raadsel van de avond? Tweede raadsel: er mag vrij gekozen worden uit de menu? Dus de steak en de kip is op maar er kan wel steak en kip besteld worden? Raar toch? Op de vraag wat er dan als alternatief voorgesteld word ? Niks ? Op de menukaart stond maar één alternatief menu die min of meer gelijkwaardig was dus voelde wij ons genoodzaakt deze menu te nemen ter waarde van 68 pp maar NIET all in clusive. Voor ons voelde dit echt aan als een zeer goedkope verkooptruc, want laat ons zeggen dat het toch wel echt zeer goed uitkomt voor jullie om plots zonder menu te vallen qua inkomsten. Wij hebben uiteindelijk zoals gewoonlijk lekker gegeten maar dit keer toch met een zeer wrange nasmaak. Groot was dan ook onze verbazing dat er geen enkele commerciële geste gedaan werd ? Geen kopje koffie van het huis ? Frisdrank gratis ? Nee totaal niks. Laat ons dus zeggen dat dit de laatste keer was en bij deze hoop ik dat andere ook gewaarschuwd zijn voor jullie klantenservice.
Mijn ouders zijn hier geweest op de reviews die ik hier had gelezen.. Jammer genoeg hebben ze er niet van genoten... Te kleine kamer, muffe indringende geur over gans het hotel, pover ontbijt, menukaart miniem aangezien ze zeggen dat er minimum 3 Belgische gerechten opstaan, fietsenstalling niet voldoende afgesloten.. kortom niet goed en om nooit meer terug te komen!!!
Ik kom hier reeds een hele tijd , ale ik ga overall om eens afwisseling te hebben. Nu over de sampan deze is zeker niet meer wat het geweest is als 5 jaar geleden en zeker niet vanaf het ook hotel geworden is . Eten is veranderd, smaken zijn anders en de sushi is zeker niet goed. Wel zeer mooie kamers maar ontbijt had ik meer van verwacht , meer streekproducten. Hygiëne is hier zeker top.
Ik ben hier gaan eten met mijn ouders op kerstavond. Lekkere Aziatische keuken. Goed geselecteerde begeleidende wijnen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Sympathieke bediening. Mooi uitzicht op de Kerk en het Dorpsplein van Temse.
Nette kamer voor 95 euro op mooie lokatie in het centrum. Ontbijt had voor deze prijs wel wat beter mogen zijn.
Kamer was klein. Het rookt beetje muf. Vriendelijke personeel. Ontbijt was goed. Verder hebben we een fijne jaarwisseling gehad.
Heel net hotel. Met airco ruime badkamer, heerlijke douche en uitzicht over de markt. Bedden zijn een beetje hard maar slapen goed. De verwachte luchtjes van de Chinezen keuken zijn er dus helemaal niet. Het ontbijt en de Chinezen keuken zijn goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid