facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ryck Verhuur

De Ryck Verhuur

Info

VERHUUR DE RYCK, ook gekend als AANHANGWAGENS DE RYCK... want naast het feit dat wij zelfconstructeur zijn in de aanhangwagenbouw, kunt u bij ons ook terecht voor het huren van aanhangwagens, machines en gereedschappen voor bouw, tuin en industrie.



"VERHUUR DE RYCK, ook gekend als AANHANGWAGENS DE RYCK... want naast het feit dat wij zelfconstructeur zijn in de aanhangwagenbouw, kunt u bij ons ook terecht voor het lenen van aanhangwagens, machines en gereedschappen voor bouw en tuin."
Adres: Liersesteenweg 143B, 2220 Heist-op-den-Berg
Telefoonnummer: 0475 77 80 37
Stad: Heist-op-den-Berg
Route: Liersesteenweg 143B
Postcode: 2220


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:00
Dinsdag: 06:00 - 18:00
Woensdag: 06:00 - 18:00
Donderdag: 06:00 - 18:00
Vrijdag: 06:00 - 18:00
Zaterdag: 06:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wim Verhuur, Wim Verhuur catalogus, Minigraver huren Heist op den Berg, Verhuur Boortmeerbeek, OMCT Verhuur, Boels Heist op den berg, Verhuurcenter Booischot, Verhuur grondverzetmachines
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Contras-T Contras-T 2 km - Theatertechnische ondersteuning - Verhuur licht en geluid - Discobar met en zonder ...
Recensies
Van 11 november tot 27 november wordt aangerekend als 4 weken! Een machientje van 250 euro kost me nu 108 euro om het 16 dagen te huren! Zeer bedrieglijke reclame en contracten!
verhuurt zonder bewijs of leverings bons, zonder algemene voorwaarden om in het zwart te kunnen handelen, tot er iets kapot is staat er een leger advocaten klaar onredelijke mens
Aanhangwagen besteld, er werd beloofd dat binnen de 3 weken geleverd werd. Waardoor ik de duurdere aanhangwagen kocht. Uiteindelijk 6 weken moeten wachten en was niet zoals verwacht kleur zeil afwijkend. Gemaild naar hen met de vraag voor een aanpassing aan de aanhanger. Hierop krijg ik geen antwoord. Gebeld en werd eigenlijk uitgescholden, ik vroeg gewoon een oplossing. En ik kreeg antwoord dat ze geen tijd nemen om mails te beantwoorden. Nooit nog een aanhangwagen van daar. Service een dikke 0 Als je zo met je klanten omgaat ben je het niet waard een ondernemingsnummer te hebben.
Al enkele jaren vaste klant. Ik heb mijn aanhangwagen daar aangekocht en huur regelmatig machines bij hen. Altijd een goede service en zeer vriendelijke mensen.
LET OP !!! Hier huren kan voor zeer onaangename verrassingen zorgen ! Bij panne of defect wordt integraal de volledige herstelling doorgerekend ! Zolang alles goed gaat, best vriendelijke mensen, maar bij mij ging tijdens de werkzaamheden, de machine in normale omstandigheden gebruikt plots stuk ! Bij het terug binnen brengen vertelde men mij, dat deze machine wordt onderzocht, en indien de schade niet door mij is veroorzaakt, de herstelling niet ten mijnen laste is ! Niets is minder waar, de volledige herstelling voor mijn rekening ! Deze herstelling was 1/3 de van de nieuwprijs, vond dit tevens ook niet evenredig met de ouderdom van de machine ! Vanaf nu lees ik wel steeds de algemene voorwaarden ! Bedankt, firma De Rijck , ik heb dan toch iets bijgeleerd. Vergeet vertrouwen !!!
Dit bedrijf vermijden als de pest! Ze trekken je broek af en plukken je kaal. Betonslijper gehuurd voor 1 dag om 15 meter oprit te slijpen. Kostprijs: 600 euro! Het eerste blad heb ik volledig bot meegekregen en werd als "nieuw" en "volledig opgebruikt" aangerekend. Schandalig bedrijf, pure oplichters.
Top familie verhuurbedrijf en aanhangwagens, super vriendelijk en heel correct! Ze Weten waar ze mee bezig zijn. Kan je op rekenen dat de prijzen zeer goed liggen en dat je deftig materiaal meekrijgt. Bedankt voor de goede service!
Verkoopt aanhangwagens met slecht systeem van Oplooprem. Als je met een remork achteruit rijd is het toch niet de bedoeling dat je ambriage het bijna begeeft denk ik toch. Als je dan vraagt om er eens naar te kijken is het van rij dan aans naar voor en terug achteruit. terwijl dat niet helpt en verder is de kous af. Dit is geen service na verkoop.
Onbetrouwbaar onrespectvolle zaak; Ik wens een ider te waarschuwen voor deze zaakvoerder. Deze stuur facturen naar personen, die bij hen niets besteld hebben. Als hem vervolgens om uitleg gevraagd word durft deze persoon zelf te beweren dat hij gehandtekende bestelbonnen heeft ontvangen. Ikzelf ben er meer van 100% van overtuigd dat ik niets besteld heb .... . Tevens kan deze weigerd deze persoon zijn "gehandtekende" bestelbon of copy over te maken zodat de waarheid aan het licht komt .... begrijpen wie kan. mvg, Johan
Het is een klein familiezaakje, maar ze hebben absurd veel om te verhuren! Beide vader & zoon zijn erg hulp zaam! Prijzen vallen goed mee : Het enige minpunt is dat ze een erg ongelukkige locatie hebben, Met een aanhanger kan je er enkel achterwaarts in... Dit op een erg drukke & grote steenweg is niet gemakkelijk!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Ryck Verhuur met het openbaar vervoer


Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 290 meter
160
527
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 290 meter
931
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 310 meter
160
527
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 310 meter
931
944
Heist-op-den-Berg Liersesteenweg 330 meter
160
527

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid