facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ronding

De Ronding

Info

We begeleiden aanstaande ouders preconceptioneel, tijdens de zwangerschap en in de kraamperiode tot het kind de leeftijd van 1 jaar bereikt heeft.

Geschiedenis

We zijn ervaren zelfstandige vroedvrouwen uit de regio en werken onder één vlag: Vroedvrouwenpraktijk De Ronding.

De praktijk heeft als doel aanstaande ouders te begeleiden zowel preconceptioneel als tijdens de zwangerschap en in de kraamperiode en dit tot het kind de leeftijd van 1 jaar bereikt heeft.

We hebben een vaste praktijklocatie waar we vroedvrouwenconsultaties doen voor en na de bevalling vanaf 1 maand na geboorte. We geven hier workshops (zwangerschap-arbeid-bevalling-borstvoeding-yoga...).

Voor de risicozwangeren of pas bevallen ouders rijden we uiteraard huisbezoeken in de regio:
- Groot Beveren
- Zwijndrecht
- Burcht
- Linkeroever
- Kruibeke
- Bazel
- Rupelmonde
- Steendorp

Contacteer ons voor meer info:

[email protected]
03 283 72 72



"Vroedvrouwenpraktijk De RondingWat gebeurt er als 6 ervaren en dolenthousiaste vroedvrouwen de handen in elkaar slaan?Dan krijg je een team... een praktijk... een vangnet... een cirkel...Waarin elkaar versterken vanuit onze interesses en specialisaties, de kwaliteit van onze zorg voor onze gezinnen alleen maar verhoogt.Ons team ervaren vroedvrouwen staat voor je klaar tijdens je zwangerschap en na je bevalling."
Adres: Oude Zandstraat 28, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 03 283 72 72
Stad: Beveren
Route: Oude Zandstraat 28
Postcode: 9120



op zoek naar gerelateerd: Anneleen De Kaey, Vroedvrouw Kruibeke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid