facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roestigen Boanpioen

De Roestigen Boanpioen

Geschiedenis

Begonnen als groepje fietsende oud-chiroleiders, maar intussen staan we open voor al wie op woensdagavond en zondagochtend een rondje mee wil fietsen. We spreken 's woensdags af om 19.30 uur en 's zondags om 9 uur, telkens aan de Stekense kerk.

Adres: Kerkstraat 1, 9190 Stekene
Stad: Stekene
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 9190


Recensies
Het is oh zo lang geleden, maar nog steeds heb ik een warm gevoel als ik aan die ontmoeting terugdenk, Els, ... Steef ... De mensen van nu hebben in deze tijd nood aan hun essentiële wijsheid, het is een tonicum om terug de innerlijke rust te vinden in deze turbulente tijd.
Een super mooie plek in het Bos... een plek waar je tot rust komt en jezelf terug tegen komt... een plek om te genieten van diepe spirituele wijsheid en onderwijs... Oha !
Een plek in de natuur om tot rust te komen en te genieten van niet alledaagse dingen. Vb. rust, klankschalen massage, ambachten in de vrije natuur...
Per voor het hele gezin, kinderwagens iets moeilijker om er te hanteren, je komt er één met de natuur
Een magische plek om tot rust te komen, super leuke workshops, super lieve mensen!!!
Bijzondere locatie om gewoon te 'zijn'.
Aangename sfeer. En gezellig vertoeven
Allemaal begripvolle mensen,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid