facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Roedelhoeve

De Roedelhoeve

Info

De Roedelhoeve is een kleinschalige kwalitatieve hondenopvang in huiselijke kring.
4000 m² speelruimte, zandbak, poel. Enkel gesocialiseerde honden.100% hondenplezier!

Geschiedenis

Kwalitatieve, kleinschalige hondenopvang in huiselijke sfeer.
De Roedelhoeve is gelegen in een landelijke omgeving op een domein van 4000 m².
Wij bieden 10 comfortabele, ruime en luxueus afgewerkte slaap(kamer) verblijven aan.
Wij beschikken over verschillnde loop-en speelweides,waar uw hond kan snuffelen, verkennen, ravotten en lui lekker kan genieten.
Voor de waterratten, biedt onze poel de nodige verfrissing en waterpret. De gravers kunnen hun hartje ophalen in een zandbak van 25 m².
Opdat de roedel in harmonie kan samen zijn, dienen de honden wel gesocialiseerd te zijn. Aparte loop-en speelweide is voorzien voor kleine rassen.
Kortom, uw hond beleeft de tijd van zijn leven in de Roedelhoeve, een echt vakantiegevoel!
Uw hond krijgt bij ons de allerbeste zorgen, met voldoende tijd voor knuffels en genegenheid.
Wij maken foto's tijdens het verblijf van uw hond welke wij zeer regelmatig posten.
Uw hond krijgt in de Roedelhoeve een 5* verblijf.
Kortom moest het aan uw hond liggen, dan koos hij voor de Roedelhoeve.

Wij vragen vooraf een kennismaking met baasje en hond.

Onze eigen roedel bestaat uit Broes, een Labrador & Beau, een Duitse Staande. Zij vinden het zalig om nieuwe roedelvrienden te begroeten!

Interesse, geef gerust een belletje voor een afspraak. Plaatsen zijn beperkt.
Tot woefs!



"De Roedelhoeve is een kleinschalige, kwaliteitsvolle hondenopvang in huiselijke sfeer.Voor elke logé hond voorzien wij een ruim, luxueuscomfortabel verblijf.Het pension voorziet 4000 m² buitenruimte waar de honden kunnen ravotten, graven of zwemmen."
Adres: Ruiseleedsesteenweg 30, 8700 Tielt
Telefoonnummer: 0476794511
Stad: Tielt
Route: Ruiseleedsesteenweg 30
Postcode: 8700


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenopvang Antwerpen, Hondenpension Pittem, Hondenpension zonder kennels, Familiale hondenopvang, Hondenhotel Kortrijk, Hondenhotel Tielt, Kleinschalig hondenpension Limburg, Honden opvang vakantie
Recensies
Aanrader! We hebben een uur doorgebracht in de belevingstuin van de Roedelhoeve. De ontvangst was heel vriendelijk - het was meteen duidelijk dat de eigenaars grote dierenvrienden zijn. We kregen een korte uitleg over de speel- en uitdagingsmogelijkheden in de tuin, over de manieren waarop de zintuigen van de honden worden geprikkeld, en dan was het tijd voor mijn hond om een uur lang te snuffelen, spelen, lopen, springen, ... De tuin en attributen zijn heel verzorgd, proper en veilig. De locatie is omringd door velden. Absoluut zijn geld waard!
Behulpzame eigenares die samen met mij naar een oplossing zocht om mijn reactieve aussie toch een fijne tijd in de belevingstuin te laten hebben. De tuin is overal goed omheind 2m en buiten een paar koeien in de aanliggende weide, vrij van externe prikkels. Frodo, Ona en Ragnar hadden een leuke tijd. We komen zeker terug!
Van A tot Z aan te raden ! Enorm vriendelijke mensen die je op de hoogte houden, foto’s trekken,… Het is duidelijk dat de honden bij hun op de 1ste plaats komen. Voor opvang van je geliefde viervoeter is er in mijn ogen geen betere plaats dan hier ! Bedankt !
Laika vond het zeer fijn daar,snuffelen daar had ze geen tijd voor maar die waterput vond ze de max zeker een aanrader
Super fijne uitstap met onze hond gehad op de sensory weide ! Zeker de moeite. Hond en baasje helemaal tevreden
Ons hondje Milka ging voor het eerst op vakantie naar De Roedelhoeve. En wat voor een geslaagde vakantie.. Ze had meteen veel vriendjes gemaakt en ze kon elke dag buiten spelen in verschillende ruime en gevarieerde speelweides. Het was super fijn om regelmatig foto's te zien verschijnen op de Facebookpagina. Het stelde ons meteen gerust om te zien dat ze gelukkig was. Onze chocolade labrador was bv. niet meer weg te slaan uit het hondenzwembad . Niet alleen de locatie, maar ook de eigenaars zijn super vriendelijk en oprecht. Milka kijkt alvast uit naar haar volgende vakantie bij De Roedelhoeve.
Een mooie ervaring voor de hond ,doodmoe was hij na veel snuffel en speelplezier
Zeer tevreden! Alles is vlot gelopen tijdens het verblijf van onze hond. Op facebook konden we zijn avonturen volgen en dat is altijd een extra geruststelling. Ondanks het feit dat er een storm was zijn we nooit ongerust geweest. Onze hond was er in goede handen. Eigenaars hebben niet alleen een groot hart voor honden maar ook een grote kennis over de dieren. Onze hond is moe maar voldaan thuis gekomen van het vele spelen. Wij zijn met een gerust hart op vakantie geweest!
Terug van onze skivakantie....en Rifka van haar 10 daagse vakantie in de Roedelhoeve. Fantastische opvang gehad voor onze geliefde viervoeter.Mooi landelijk en rustig gelegen,fantastische speelweides,huiselijke nette slaapverblijven,en vooral Dominique en Bert die niet alleen hondeliefhebbers maar ook met enorme kennis van zaken met de honden bezig zijn. Alles wordt in het werk gesteld om je hond een zo goed mogelijk verblijf te bezorgen.En ook aan de baasjes wordt gedacht.Via Facebook kan je je hond opvolgen....en wij zagen onze Rifka van dag tot dag opbloeien. Onze vakantie werd er alleen maar leuker door. Dank zij de Roedelhoeve kan ik met een gerust hart op vakantie gaan. Heel heel hartelijk dank ....and "we willen be back"
Super vriendelijke mensen! Ons Bella komt elke keer voldaan terug thuis en vertrekt met veel plezier opnieuw naar de Roedelhoeve! Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid