facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Regenboog

De Regenboog

Info

Woonzorgcentrum De Regenboog is een christelijke voorziening van de VZW Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu met 265 woongelegenheden.

Geschiedenis

WZC De Regenboog is een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum met 265 woongelegenheden in Zwijndrecht. Ouderen die hulp nodig hebben bij de eigen lichamelijke verzorging en bij de huishoudelijke taken, personen met dementie en religieuze ouderen kunnen hier terecht. De Regenboog heeft ook aandacht voor speciale doelgroepen: Coma, NAH (patiënten met een niet aangeboren hersenletsel), ziekte van Huntington, MS, ALS en personen met dementie. Het maakt deel uit van de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu, met centrale zetel te Gent-Oostakker.



"WZC De Regenboog is een christelijk geïnspireerd woonzorgcentrum met 265 woongelegenheden in Zwijndrecht. Ouderen die hulp nodig hebben bij de eigen lichamelijke verzorging en bij de huishoudelijke taken, personen met dementie en religieuze ouderen kunnen hier terecht. De Regenboog heeft ook aandacht voor speciale doelgroepen: Coma, NAH patiënten met een niet aangeboren hersenletsel, ziekte van Huntington, MS, ALS en personen met dementie. Het maakt deel uit van de vzw Zorg-Saam Zusters Kindsheid Jesu, met centrale zetel te Gent-Oostakker."
Adres: Regenbooglaan 14, 2070 Zwijndrecht
Telefoonnummer: 03 253 28 00
Stad: Zwijndrecht
Route: Regenbooglaan 14
Postcode: 2070


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 13:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: De Regenboog Kruibeke, De Mantel ZWIJNDRECHT, Thuiszorg De Regenboog, De Regenboog Zwijndrecht vervoer, Regenboog Nieuws, De Regenboog school, WZC Craeyenhof, zorg-saam
Recensies
Als leerkracht volwassenenonderwijs ben ik in De Regenboog zeer hartelijk ontvangen. Ik werd begeleid tot aan de plaats waar ik moest zijn voor de evaluatie van mijn cursist. Iedereen die ik tegenkwam zei zeer vriendelijk "goede morgen". Heerlijk en niet alledaags meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid