facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Refter

De Refter
Adres: weg naar Zwartberg 6, 3660 Opglabbeek
Telefoonnummer: 089233815
Stad: Opglabbeek
Route: weg naar Zwartberg 6
Postcode: 3660


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Refter menu, De Refter Opglabbeek openingstijden, Zoete -- Opglabbeek, Tapas Opglabbeek, De Refter Facebook, Ontbijt Opglabbeek, Afhaalgerechten Opglabbeek, De Refter Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zoete Zoete 331 meter Eerste keer vandaag nadat we al.veel mondelinge positieve reacties hoorden. Ongedwong...
Recensies
Genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijtje. We kregen een goed gevuld bordje met veel variatie en werden vriendelijk bediend. Absoluut een aanrader!
Op weekend in Opglabbeek en in de refter langsgeweest, wat een leuke ontdekking, zeer lekker gegeten op een mooie en rustige terras. De patron is zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam, tips gekregen om enkele uitstappen in de buurt te doen. Hier komen we zeker nog eens langs! Prijs - kwaliteit = SUPER!
Paar weken geleden heerlijk geluncht op het buiten terras. Wat een heerlijk plekje om te zitten. We hebben hier echt fantastisch gegeten. Lief en vriendelijk personeel en een fijne chef. We komen zeker nog een keer terug.
Heel gezellig vraag zeker om achter op het terras te zitten, altijd lekker eten!
Heerlijk ontbijtje gegeten op een zondagochtend. Een rijkelijk gevarieerd ontbijt met vriendelijk en ook zeer vlotte service. Ideaal om de dag te starten .
Vriendelijk, gezellig, en super lekker!
Een gezellig zaakje, vriendelijk personeel en baas ook vriendelijk, wij allemaal lekker gegeten dank u
Lekker gegeten, zeker de moeite!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid