facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ravotplekke

Adres: Robert Klingstraat, 8940 Wervik
Telefoonnummer: 0494800879
Stad: Wervik
Route: Robert Klingstraat
Postcode: 8940


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indoor Tirol Indoor Tirol 2 km Leuk indoor speelplein voor de kinderen. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Ki...
Recensies
Fijne plaats voor de kindjes om te spelen. Rappe service en zeer vriendelijk.
Ik vond ze niet alleen super,ik vind ze echt fantastisch,alles ligt er netjes bij in zoverre dit mogelijk is met de sommige jonge afbreekwerkers die er soms aan de slag zijn en je kunt er echt genieten van een lekkere Rouge, de mensen die het uitbaten hebben oor voor de verzuchtingen van hun klanten !!!! Toppie
Toffe indoor. Niet zo heel groot maar groot genoeg voor onze kinderen 5 en 3. Interessante formules voor feestjes. Jammer dat er geen tafelbediening is. Voor de rest is het er heel proper en verzorgd.
Kleine maar leuke indoorspeelplein voor de kinderen. De meeste zaken op de drank- en eetkaart zijn nog aanvaardbaar van prijs. Drink & food zijn wel zelf af te halen en op te ruimen.
Geen kinderen toilet bij de heren nog bij vrouwen. Regent binnen bij springkasteel. Deurtje bij ingang/uitgang is niet vergrendeld. Honden mogen binnen komen. Totaal geen controle op wat wel en niet mag. 3/4 van rijdieren zijn defect Geen algemeen wifi, moet telenet klant zijn voor op wifi te kunnen.
Voor de kids,alles aanwezig om zich te amuseren!!!Voor de ouders,keuze uit talrijke frisdrank en versnaperingen,waar de kids hun gading ook vinden!!!!jammer dat grotere kinderen soms zo wild zïjn t.o de kleintjes!!!!
Proper, kinderen tot 2 gratis binnen en ze hebben correct bier Jupiler en Duvel ;- enige minpuntje, geen bediening aan tafel.
Ideale plaats voor de kids om zich eens goed uit te leven. Mooie locatie en voldoende keuze voor zowel kids als ouders uit drank en versnaperingen.
Mooi en propere indoor, gezellige speeltuigen, alleen vreemde plaatsing van het springkasteel. Deze staat volledig afzonderlijk in een diepe hoek van de hangar, heeft daarom geen aantrek.
Zéér aantrekkelijk voor mensen met kleine kinderen om daar hun verjaardag te vieren
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Ravotplekke met het openbaar vervoer


Wervik Prinsenstraat 260 meter
69
Wervik Bourgondiestraat 310 meter
69
Wervik Hellestraat 490 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid