facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Ranke

De Ranke
"Brouwerij De Ranke werd in 1997 opgericht door Nino Bacelle en Guido Devos. Zij gaan met hun bittere, hoppige bieren tegen de trend van de verzoeting van bieren in de jaren tachtig en negentig. Bij het brouwen worden echte hopbellen gebruikt, dus geen extracten of pellets. Net die echte hopbloemen geven de bieren van De Ranke hun kenmerkende hoppige, vaak bittere en evenwichtige smaak. De brouwerij wordt door velen in de internationale brouwwereld gezien als een van de pioniers op vlak van bittere, goed gehopte bieren. Maar ook op vlak van zure bieren bouwde De Ranke een ijzersterke reputatie op. Boven de brouwerij kan je op vrijdag 16.30u. -21u. en zaterdag 14u. - 20u. terecht voor een degustatie in Taproom De Ranke."
Adres: Brugstraat 43 , Wevelgem 8560, BE
Telefoonnummer: 056 41 82 41
Stad: Wevelgem
Route: Brugstraat 43
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: taproom de ranke, cuvee de ranke, de ranke guldenberg, de ranke kriek, guldenberg brouwerij de ranke, brouwerij de ranke noir de dottignies, de ranke vichte, nino bacelle
Recensies
Super lekkere biertjes en vriendelijke bediening
Het ultieme bier van hoge gisting met laag alcoholgehalte is hun XX- Bitter! Voor de bitterliefhebbers, de uitschieter van Brouwerij de Ranke!
Gezellige taproom. Vriendelijke bediening. Lekkere bieren
Lekker assortiment!
Buitengewoon interessant bedrijfsbezoek meegemaakt aan brouwerij De Ranke en dit vooral door de gepassioneerde, duidelijke en doorleefde toelichting door een van de eigenaars. Zeer leerrijk bezoek aan een op en top artisanale brouwerij die kwaliteit hoog in het vaandel draagt.
Zeer leuk! Heerlijke bieren, vriendelijke mensen. Schappelijke prijzen.
Een propere zaak met schitterende bieren echt een topper!
Top! Vriendelijk en Goedkoop
Prachtig mooie bieren
Beste brouwerij in de regio, zo niet heel België. Uitstekende mensen die uitstekend bier brouwen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid