facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Puydt Haarden

De Puydt Haarden

Info

www.depuydthaarden.be

Geschiedenis

Ruim een halve eeuw ontwerpen wij haardarchitectuur op maat: Dat doen wij speciaal voor u in een vormgeving die is afgestemd op uw interieur en complementair is aan de architectuur van uw woning. In dit perspectief focust De Puydt zich op de meest geavanceerde technieken in een verfijnde vormgeving.

Vandaag staat de tweede generatie De Puydt aan het roer en zijn we de weg ingeslagen waarvan de kiem werd gelegd door founding father Julien De Puydt. Na hem ontwikkelden wij een nieuwe visie waarbij specifieke haardoplossingen samenvallen met de architecturale context.

De Puydt staat tegenwoordig bekend om zijn exclusieve haardmodellen en talrijke op maat bedachte haardconcepten. Het is een insteek die toelaat om met geraffineerde haardarchitectuur en betoverende materialen voor de dag te komen. Wij heroriënteren ons voortdurend en kijken naar wat mensen beweegt. Innovatie, motiveert, maakt ons sterk en creatief. Uit onze jarenlange ervaring op het terrein weet De Puydt aanlokkelijke combinaties te maken tussen nieuwe materialen, exquise vormgeving en de slimste technieken. Inderdaad, met onze haarden investeert u in een duurzame toekomst en in een warm welzijn.

Adres: Finlandstraat 19, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +32(0) 9 2262501
Stad: Evergem
Route: Finlandstraat 19
Postcode: 9940



op zoek naar gerelateerd: De Puydt Evergem, Elektrische haarden Knokke, Metalfire depuydt, Depuydt carrosserie, Schouwen De Puydt, Bosmans haarden, De Puydt Luchtverwarming, Depuydt vleeswaren
Recensies
Niet wat het zou moeten zijn
Vertaald door Google super creatief Origineel super creativ
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid