facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Praktijk Ternat

De Praktijk Ternat

Info

DepraktijkTernat is een groepspraktijk voor kinderen en volwassenen voor wie ontwikkeling niet zo vanzelf gaat. Er is een heel aanbod aan groepslessen.

Geschiedenis

De praktijk Ternat is een kinesitherapeutische praktijk voor kinderen en volwassenen voor wie bewegen niet zomaar vanzelf gaat.

Zowel baby’s, peuters, kleuters, lagere school kinderen als adolescenten met motorische, neurologische, psychomotorische of respiratoire moeilijkheden kunnen bij de praktijk terecht.

De praktijk helpt ook volwassenen met zowel stress gerelateerde klachten als evenwichtsproblemen.

De praktijk zorgt voor een uitgebreid motorisch onderzoek en begeleidt ook de behandeling.

Er wordt gewerkt volgens een patiëntgerichte visie en benadering waarbij de patiënt centraal staat in zijn gehele persoon en waarbij de moeilijkheden niet enkel apart worden bekeken.

De praktijk hecht veel waarde aan een multidisciplinaire samenwerking en ook een goede communicatie tussen de patiënt, arts, de kinesitherapeut en andere zorgverleners zoals logopedisten, psychologen, CLB en school.



"Een plek waar toekomstige mama’s, kersverse mama’s, papa’s en pasgeboren baby’s, peuters, kleuters, tieners en volwassenen met stress gerelateerde klachten met al hun vragen terecht kunnen"
Adres: Gemeentehuisstraat 34, 1740 Ternat
Telefoonnummer: 0477643251
Stad: Ternat
Route: Gemeentehuisstraat 34
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 20:45
Dinsdag: 19:00 - 21:45


op zoek naar gerelateerd: Kinesist Ternat Koen, kinesist sint-katherina-lombeek, Kinesisten Ternat, Dupont Ternat, Osteopaat Ternat, Kinderpsycholoog Ternat, De praktijk Schepdaal, Relatietherapeut Ternat
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid