facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Pottentuin

Adres: Bethaniënlei 38, 2980 Zoersel
Telefoonnummer: 03 383 69 55
Stad: Zoersel
Route: Bethaniënlei 38
Postcode: 2980



op zoek naar gerelateerd: Fruitkistenkoning zoersel, Tuinmeubelen Zoersel, Palm king Zoersel, Bethanielei Zoersel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rodendijk 18 Rodendijk 18 6 km Interieurs Rodendijk 18 is een stijlvolle meubelzaak met een uitgebreid aanbod aan wo...
Recensies
Dhr adverteert met een oud adres dus stond voor een gesloten winkel en reageert niet op mijn vraag.dus uiteindelijk elders mijn aankoop gedaan.
Tof personeel en ruime keuze ! Qua prijs echt redelijk. Voor kwaliteit betaal je altijd e
Rommelige zaak met zogezegde koopjes en bedroevende kwaliteit. Zou verhuizen rond november 2022 maar naar waar…? Negens een vermelding
Slechte service. Karretje gekocht met roest aan de scharnieren. Deze braken bij eerste gebruik al af. Gevraagd om te vervangen. Meermaals terug gegaan, maar nieuwe scharnieren waren nog niet aangekomen. Na 3weken verlof was mijn karretje weg. Waarschijnlijk werd dit gewoon opnieuw verkocht...
Gisteren belde ik om te vragen wat de prijs was van hun olijfbomen. Ik kreeg geen gehoor maar ik werd wel terug opgebeld wat ik fijn vond. Hij vertelde me dat de prijs varieerde maar dat die bij aankoop van 2 stuks anders was. Ik sprak af dat ik de dag erna langskwam. Dit deed ik bij openingsuur. De baas gaf me uitleg maar kon zelf precies niet goed zeggen hoeveel de prijs per boom bedroeg... Toen ik hem vroeg wat de prijs per 2 bomen was, werd hij kwaad en zei hij me superonbeleefd dat hij geen tijd had, veel aan zijn hoofd had en zei hij me letterlijk: "daar is de poort!!!" Ik was geschokt!!!! De helft van onze tuinmeubels en van ons binnenmeubilair komt van hen! Herkent hij zijn eigen klanten niet?! Ik ben er eerlijk gezegd echt niet goed van! Ik zet er geen stap meer binnen! Als je geen tijd hebt om met je klanten een duidelijke, rustige uitleg te doen die meer dan 2 minuten duurt, dan moet je overal prijzen bijzetten. Ik zou nooit zomaar een negatieve review zetten maar dit mag door iedereen geweten zijn! SCHANDALIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Een halfuur rijden om dan een papier aan de hekken te zien dat ze gesloten zijn maar wel op Facebook adverteren als open. Hier kom ik niet meer terug.
Heel onvriendelijk meneer, we bellen en vragen dat hij stoelen heeft advertentie op fb zegt ja, we komen eraan en dan zijn ze er toch niet. We zeggen dan nee, belt dan later ons terug op om ons slecht te maken... dus nu bestellen we zeker niet bij hem...
Baas was onvriendelijk" ik heb klanten genoeg" en de prijs die hij op facebook zette was niet zoals vermeld stond op facebook. Meisje die er werkte was wel super vriendelijk.
Twijfels over prijzen. Anders dan geadverteerd. Weinig aangeduide prijzen. 3 keer verschillende prijs gekregen voor zelfde artikel tijdens hetzelfde bezoek.
Leuk 'pand' waar mooie meubels en decoratie staan. Ze maken meubels op maat en dat is een groot pluspunt. Prijzen vallen ook heel goed mee en vriendelijke meneer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Pottentuin met het openbaar vervoer


Sint-Antonius Voetbalplein 270 meter
412
607
Sint-Antonius Jukschot 280 meter
412
607
Sint-Antonius Jukschot 310 meter
412
607
Sint-Antonius Voetbalplein 390 meter
412
607

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid