facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Plaetse

De Plaetse

Info

Frituur / eethuis
Maandag & Dinsdag gesloten.
Woensdag, donderdag, vrijdag : 11u30 - ... & 17u30 -....
Zaterdag & zondag : 11u30 - ... & 18u - ...

Adres: Plaats 28/0001, 8930 Rekkem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476967306
Stad: Rekkem
Route: Plaats 28/0001
Postcode: 8930



op zoek naar gerelateerd: Frituur dronckaertstraat Rekkem, frites d'or, Frituur Lauwe
Recensies
Geweldig,vlotte bediening
Zeer lekker en super bord met verse sla en kleine volauvent... voor herhaling vatbaar
Op en top tip top inorde!
Geflipt heerlijke hamburgers, een plaats waar je de kwaliteit letterlijk kan smaken en waar het genot voor je smaakpapillen enkel wordt overtroffen door de uiterst gastvrije ontvangst die iedereen er krijgt.
De USA BURGER is hier m'n favoriete gerecht ! Maar je krijgt hier ook Super Lekkere frietjes , Bestel je een menu, dan zit er ook een zalig fris slaatje bij . De bediening is top. Deze mensen weten wat klantvriendelijkheid is. Ik kom hier ZEKER nog terug. TOP Frituur !
Definitely my favorite friterie in West-vlaanderen ! De beste frituur van Menen
Lekkere frituur. Enig minpuntje dat je niet met kaart kunt betalen.
Vroeger was het zeer goed, mooie porties, alles vers. sinds de vernieuwing is het contrast enorm! Al een 3 tal keer geweest en iedere keer kwam ik tot de zelfde vaststelling en hebben we bijna alles mogen weggooien. Echt jammer!
Sympathieke uitbaatster en personeel, ze zijn super vriendelijk en super lief, de bediening is er zeer vlot en tiptop in orde, en de frietjes zijn er over heerlijk , de huisburgers zojn een echte aanrader, alles is er een aanrader, en hele mooie porties ook, voor elks wil wat lekkers ,zeker een bezoekje waard !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid