facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Piramiden

"Verberckmoes brengt leven in je interieur. Eetkamers, slaapkamer, salons, verlichting, decoratie, … we have it all!Zowel de laatste wooncollecties als de klassiekers vind je bij ons terug. Verberckmoes heeft een groot aanbod, voor elk budget, dat regelmatig veranderd. Ontdek onze warme en sfeervolle winkels met verschillende fabrikanten onder één dak, en geniet achteraf van een hapje en drankje.Nood aan inspiratie? Ontdek dan onze inspiratieboxen! Wij bieden interieuradvies op maat en volgen op van a tot z. Ook maatwerk is mogelijk bij ons. Onze verkoopadviseurs staan voor een professionele aanpak en jarenlange vakkennis. Slaapcomfort ontdek je bij onze slaapadviseurs op de slaapafdeling."
Adres: Kemphoekstraat 56 , Sint-Gillis-Waas 9170, BE
Telefoonnummer: 03 727 13 00
Stad: Sint-Gillis-Waas
Route: Kemphoekstraat 56
Postcode: 9170



op zoek naar gerelateerd: meubelplein de piramiden openingstijden, verberckmoes openingsuren, verberckmoes de piramiden openingsuren, meubelen verberckmoes temse, meubelen verberckmoes catalogus, cbs de piramiden, de drie piramiden landen openingsuren, egyptische piramide
Recensies
Wij waren eerst zeer tevreden over onze aankoop, tot bleek dat bij levering de meubels beschadigd waren. Wij hebben hiervoor een mail gestuurd, waarbij we na 2 weken antwoord kregen dat we onze tafel tot het magazijn mogen brengen voor herstelling wat niet mogelijk is zonder camionette of zij aan huis komen voor 75 euro. Wij moeten hoe dan ook kosten maken voor onze nieuwe tafel te laten herstellen… Na hen er meermaals op te wijzen dat dit niet kan volgens de wetgeving, houden zij zich bij hun standpunt.
Toevallig nog eens langs geweest tijdens onze fietstocht. We waren op zoek naar een bartafel met bijhorende stoelen. Dame op de benedenverdieping was zeer vriendelijk en hielp ons perfect bij onze keuze. Mooie set aangekocht en staat hier heel leuk in huis. Goede service en snelle afhandeling, magazijnpersoneel ook zeer vriendelijk bij afhaling.
Ging al mis van toen ik daar binnenkwam, werd bijna door niemand aangesproken en nadien werd de leveringstermijn ruimschoots overtroffen... Ondertussen 2 jaar verder zetel van bijna 5000 euro al volledig doorgezeten. 1 van de relaxen heeft nooit goed gewerkt kromgetrokken, leder op de hoeken al kapot daardoor, service 0,0!!! Sturen een technieker langs met schroevendraaier en hamer die blijkbaar niet weet wat hij doet en telkenmale een ander verhaal verteld... De laatste keer vertelde hij dat het een probleem van het fabriek was, maar pas nadat hij de zetel verschillende keren goed liet kraken... Nooit meer!!!
Mooie winkel met vriendelijke personeel. De prijzen niet altijd duidelijk bij de voorgestelde zetels , wel goed en behulpzaam verderhelpen door de verkoper . Voldoende parkeergelegenheid en niet te druk op het moment.
Veel Veel Veel te duur. als je voor een eenvoudige stoel meer dan 500 euro durft te vragen, en dan is hij al afgeprijsd, dan ben je niet goed bezig... zelfde probleem bij Morres meubelen in Hulst.
Over 4 jaar 8 lederen stoelen gekocht 430€ p/stuk en nu komt de laklaag los de stoelen worden bijna niet gebruikt ,we hebben contact opgenomen met Verberckmoes en het antwoord was ,na vier jaar garantie verlopen je kan nog wel nieuwe kopen aan meer dan 500 € punt gedaan dus trek u plan over slechte na verkoop gesproken ik kom er zeker nooooooit meer binnen
De zaak is onderverdeeld in 3 verdiepingen... Exclusiever design meubelen vind je op de eerste verdieping... Op het gelijkvloers eerder betaalbaar design, waaronder Henders & Hazel,... en Xooon. In de kelderverdieping meubelen die de deur uitmoeten showroom modellen, verlichting en zoveel meer. Ja je kunt er ook slaapkamers vinden... Gezellige winkel. Drankje en hapje kun je er in nemen in de bar. Gelegen nabij de E34 afrit 10 of 11 en je volgt de wegwijzer "Piramiden". Parking is nabij de deur en gratis. Veel winkelplezier
2018: Ideeën gaan opdoen voor livingmeubels. Mooi geheel met voor ieder wat wils. Van modern tot hoge kwaliteit en maatwerk. Een aanrader.
Mooie winkel ruim opgezet met veel keuze. En lekkere broodjes kun je hier nuttige. Mooie wand kasten!
Goede en vriendelijke service. Geen opdringerige verkoper en een heel degelijke uitleg.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid